Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Folkert Trouw

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

De slingerende weg naar boven, richting het dorp van Tourtour, met prachtige verre uitzichten over de groene streek, brengt je al in de juiste vakantiestemming. Hier wordt het genieten van de pure authenticiteit. Via een zijweg kom je aan de villa, die gelegen is op een domein van wel meer dan 10 hectare privé grond. Je kan er hele wandelingen maken of kinderen kunnen vrijuit spelen en genieten van de rust.

Via de oprit kom je bij de hoger gelegen villa, georiënteerd op het zuiden. Er is voldoende parkeergelegenheid voor alle wagens, ook om rechtstreeks te laden en te lossen op kamerniveau. De gezellige buitenomgeving valt onmiddellijk op. Een mooi aangelegde tuin met vele verschillende Mediterraanse planten en bloemen omringt een graspartij en het ruime zwembad. Het zwembad meet 9m bij 4m en is 1,5m diep over de hele lengte, met inlooptrappen om de toegang te vergemakkelijken. Rondom vind je comfortabele ligstoelen en is er schaduw onder de houten terrasoverdekking aan de hoofdwoning. Er staat een leuke houten loungeset, ideaal om een borreltje te drinken samen. Ernaast is er een mooi verzorgd jeu de boules terrein en naast de hoofdwoning een uitbreiding van het terras waar je bovendien kan tafeltennissen.

En dan hadden we nog niet over het overdekte terras aan het bijgebouw! Een houten authentieke tafel verwelkomt je gehele gezelschap om gezellig te tafelen, onder de sfeerverlichting voor 's avonds.

We gaan eerst het hoofdgebouw binnen. Je komt rechtstreeks vanuit de tuin in een grote leefruimte met aan de ene kant een zitgedeelte met comfortabele zitbank, televisie en houtkachel (eventueel voor de koudere avonden in het voor- en najaar) en aan de andere kant een ruime eettafel vanwaar verbinding gemaakt wordt met de open keuken. Het koken wordt een plezier door samen te werken aan de houten bar met hoge stoelen en er al wat lekkere hapjes bij te nemen. De keuken zelf is voorzien van alle benodigdheden van een ruime koelkast en onderliggende diepvries, een keramisch kookfornuis met 4 pitten, een oven en magnetron, vaatwasser en allerlei kleinere elektrische apparaten. Er zal je aan niets ontbreken.

Vanuit de leefruimte, met naast de trap een toilet en een berging/wasruimte, ga je naar de eerste verdieping. We komen hiermee op het niveau van de voordeur die uitkomt op het stuk oprit achter de woning. Ideaal om de bagage rechtstreeks te lossen aan de slaapkamers. De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, elk met een dubbel bed (160 x 200 cm) en een gedeelde badkamer. De blauwe slaapkamer is heel ruim en komt met een schuifdeur uit op een stuk boventerras. Er is telkens voldoende kastruimte en qua inrichting mooi hedendaags. De gedeelde badkamer bestaat uit een dubbele wastafel en een grote inloopdouche. Op de gang vind je een apart toilet.

Het hoofdgebouw is voorzien van één centraal airco element die de boven- en onderverdieping koelt.

Het bijhuis ligt naast de hoofdwoning en is gesplitst door een trapverbinding naar de hoger gelegen oprit. Het bestaat uit een grote slaapkamer met dubbel bed, kastruimte, televisie en annex badkamer met enkele wastafel, toilet en douche. Vanuit de slaapkamer brengt een houten trap je nog een open bovenruimte. De bovenruimte is veilig gemaakt voor kinderen. Bijkomende houten dwarslatten voorkomen het risico op vallen (nog niet zichtbaar op de foto). Er zijn 2 enkele bedden die ondertussen ook elk een bedstructuur kregen. In de studio is er geen airco aanwezig maar het kan wel goed en snel verlucht worden.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Villa La Source'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De woning heeft een gunstige ligging dichtbij het gezellige Provençaalse dorp Tourtour (900m). Tourtour staat in de top 10 van mooiste dorpjes van Zuid-Frankrijk. Dit sfeervolle dorp biedt allerlei activiteiten in de zomermaanden. Er zijn meerdere restaurants, terrassen, winkeltjes, een bakker, slager, wijncooperative en speeltuin. In het dorp Aups zijn de grote supermarkten. Deze zijn in 10 minuten te bereiken.

De omgeving is erg mooi door de heuvels en vele wijn- en olijfgaarden. De ligging heeft als voordeel dat er binnen een straal van enkele kilometers altijd voldoende activiteiten plaatsvinden en er voldoende winkels te vinden zijn. En na een drukke dag kunt u heerlijk ontspannen in de stilte op uw eigen terras of bij het privezwembad. Lac de St. Croix aan de Gorges du Verdon is een prachtig meer, van waaruit je de ruige gorges in kunt kanoën. De tocht ernaar toe, 15 km, is een aanrader!

De Middellandse Zee is op ca. 50 km afstand. Frejus is 45 minuten en Sainte Maxime is 55 minuten rijden. Dit zijn de dichtsbijzijnde stranden.In Aix en Provence bent u in 55 minuten. De vliegvelden van Nice, Toulon en Marseille zijn gemakkelijk bereikbaar. Toulon en Nice zijn binnen 1 uur te bereiken.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk

Recensies

Villa La Source heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Heerlijk rustig gelegen. Prachtige woning, mooi afgewerkt. De locatie is top en het dorpje Tourtour erg leuk! Echt een aanrader. Je kan er naartoe lopen wat natuurlijk erg leuk is. We hebben een fantastische vakantie gehad met het gezin!

  • 10 sterren

    Tourtour is klein, maar leeft. Prachtig huis met mooi uitzicht op 10 min wandelen van het dorp. Uitermate vriendelijke en behulpzame gastheer.

Culinair en wijn

In de dorpen Tourtour, Lorgues, Flayosc, Aups, Cotignac als ook in Draguignan bevinden zich onder de eeuwenoude platanen diverse terrassen, restaurantjes en leuke winkeltjes. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u er ook prima terecht. De wekelijkse dinsdagochtend markt Lorgues is een must voor fijnproevers, maar ook de omliggende dorpen hebben allemaal hun eigen wekelijkse markt met lokale producten en kant en klare streekgerechten. Er is een ruime keuze aan eetgelegenheden, van pizzeria tot sterren restaurants. Voor wijnliefhebbers zijn er vele wijnchateaux op een steenworp afstand van de woning die hun eigen proeverijen organiseren. Voor restaurants in de omgeving zie onze website http://www.qhome.fr.

Wat is er te doen

Liefhebbers van natuur en wandelen zullen hier heerlijk aan hun trekken komen. Aanraders zijn ook het fietsen en wandelen in de nabije omgeving tussen de wijngaarden. Bij het Lac St. Croix kunt u heerlijk zwemmen, kanoën, wandelen en voor de echte waaghalzen is er mogelijkheid om te bungeejumpen of te raften. Bij Carcès en in Roquebrune zijn er opstapplaatsen om te kanoën op de rivier de Argens. En in de omgeving kunt u mooie paardrijtochten maken. De Gorges du Verdon vindt u op een half uur rijden. Er zijn veel mooie wandelpaden in de directe omgeving.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Huurprijzen zijn inclusief elektra, water.
Exclusief
Reserveringskosten € 100
Reserveringskost huisdier (op aanvraag!) €30 / hond / verblijf
Verwarmd zwembad indien gewenst €100/week. Tijdens de maanden juli en augustus is dit niet mogelijk gezien het water dan van zichzelf al een heerlijke temperatuur heeft.

Prijs is exclusief

  • Borg € 600,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 150,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 12,50
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 12,50

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.283

Prijs per week vanaf

€ 1.283