Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Heather Crawford

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving met enig verkeer

Charmant, licht en luchtig appartement in het dorp Villecroze. Twee minuten lopen van het dorpsplein, maar toch volledig rustig met een volledig omheinde tuin met verschillende zonnige en afgelegen terrassen. De ligging is ideaal - u bent op korte loopafstand van restaurants en winkels, en toch is het appartement rustig te midden van een kalme omgeving. Het appartement bestaat uit de begane grond van een groot huis met twee verdiepingen. Het is volledig gescheiden van de rest van het huis, waardoor volledige privacy gegarandeerd is. U heeft een eigen ingang en toegang tot de tuin en het heerlijke zwembad.
In het appartement vindt u een aangename, luchtige woonkamer met een comfortabele bank en stoelen. Er is een TV die talrijke zenders kan ontvangen. Dubbele glazen deuren kijken uit op een zeer privé overdekt terras, een aangename plek om te ontbijten en uit te kijken over het Provençaalse landschap. Een deel van het woongedeelte bestaat uit een volledig uitgeruste keuken, met een keramische kookplaat, oven/magnetron en vaatwasser.
Vanuit de woonkamer is er een mooie slaapkamer met tweepersoonsbed, en ruime ingebouwde kasten. Deze kamer heeft ook dubbele glazen deuren die leiden naar het overdekte terras, wat betekent dat er een zonnige en privé plek is om te zitten.
Een tweede kleinere slaapkamer heeft een stapelbed en een kleine kledingkast. Ze kijkt uit op de achtertuin en het zwembad.
Er is een kleine badkamer met douche, wastafel en toilet. Naast deze twee slaapkamers is het ook mogelijk om gebruik te maken van een grote kamer op de begane grond, waar een bank staat die kan worden omgebouwd tot een comfortabel tweepersoonsbed. In deze ruimte bevindt zich ook een wastafel, wasmachine, wasdroger en ook een koelkast/vriezer.
Gasten in het appartement kunnen ook gebruik maken van een zeer mooi overdekt terras aan de zijkant van het huis. Hier vindt u een prachtig gemaakte metalen tafel en stoelen die plaats bieden aan acht personen. U kunt ook gebruik maken van een gasbarbecue.
Buiten leidt een elektrische poort naar een parkeerplaats voor twee of drie auto's. De achterkant van het huis is omgeven door tuin. Er is een zoutwaterzwembad van 10m x 5m met zwembadalarm. Het zwembad is aan één kant 2 meter diep. Het is volledig omheind en afgeschermd. Er is een poolhouse met douche en toilet. Zwembadverwarming is beschikbaar tegen extra kosten, behalve in de periode juni - augustus, dan is het niet nodig. Er zijn verschillende ligbedden en een comfortabele rieten bank. Een kleine koelkast is beschikbaar om uw drankjes koel te houden tijdens de warmere maanden.
Het huis heeft een ideale ligging aan de rand van het dorp. Een paar stappen brengt u naar het dorpsplein, met zijn restaurants, bars en jeu de boules baan. Dit is bijzonder levendig in de zomermaanden, met veel verschillende muzikale evenementen en soms de gelegenheid om uw danspasjes te laten zien! Aan het eind van de avond brengt een korte wandeling u terug naar het huis, dat rustig en stil is na de drukte van het plein.
Villecroze heeft ook een middeleeuwse stad in het centrum, gevuld met historische huizen, en afgesloten voor verkeer. In het Vieux Village is ook de Muziekacademie gevestigd, waar musici uit de hele wereld komen. Vaak zijn er klassieke muziekconcerten in de oude kapel, op korte loopafstand van het huis.
Het huis beschikt over een eigen afgesloten parkeerplaats, maar er tegenover ligt een nieuw aangelegde parkeerplaats. Deze leidt naar een prachtig park met zijn beroemde grotten - u kunt naar boven klimmen om deze te verkennen.
Het dorp ligt dicht bij Aups, Salernes, Cotignac en Tourtour (een van 'les plus beaux villages' in Frankrijk). Het ligt aan de weg naar de kloof van de Verdon, met zijn schitterende azuurblauwe meer (le Lac Ste Croix), waar u kunt varen en zwemmen. Een rit van veertig minuten brengt u naar de stranden van Ste Maxime, waar u het veerpontje over de baai naar St Tropez kunt nemen.
Er zijn talrijke restaurants in de omgeving - sommige vlakbij. Het mooie Chateau de Berne, met zijn Bistrot en gastronomisch restaurant, ligt op tien minuten rijden. Het beroemde restaurant Chez Bruno ligt op twintig minuten rijden.
Er zijn natuurlijk talloze bekende wijndomeinen in de omgeving: St Jean, Chateau Thuerry en Rabelles - allemaal dicht bij het dorp als u besluit te gaan proeven - zijn de moeite waard.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Apartment du Micheri'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Culinair en wijn

Er zijn talrijke restaurants in de omgeving, met verschillende soorten gerechten, van pizza en crêpes tot meer traditionele Franse gerechten - sommige dicht bij de deur. Het mooie Chateau de Berne, met zijn Bistrot en gastronomisch restaurant, ligt op tien minuten rijden. Het beroemde restaurant Chez Bruno ligt op twintig minuten rijden.
Als u iets wilt meenemen, zijn er twee geweldige pizzarestaurants in de buurt.
Villecroze heeft een bakker, een kruidenier, verschillende cafés en twee bars.
We hebben het geluk dat we een prachtige patisserie in het dorp hebben, waar u op een zonnig plekje buiten kunt zitten en kunt genieten van een drankje en een taartje - of hun heerlijke ijs.
Er zijn natuurlijk talrijke bekende wijndomeinen in de omgeving: St Jean, Chateau Thuerry en Rabelles - allemaal in de buurt van het dorp, mocht u besluiten te gaan proeven.

Wat is er te doen

Er zijn talrijke wandelroutes in de omgeving, of u nu geïnteresseerd bent in een rustige wandeling of in iets meer inspannends. Er zijn verschillende maneges in de buurt. Bij het Lac de Ste Croix zijn talrijke watersporten mogelijk, zoals paddle boarding, elektrische boten en kajaks. Er is een waterpark in het nabijgelegen Vidauban. Bij het wijnhuis Domaine l'Arnaude buiten het nabijgelegen Lorgues kunt u reserveren voor hun tokkelbaanavontuur, waar u over de wijngaarden kunt tokkelen - geschikt voor verschillende leeftijden.
Er zijn tal van mooie stranden die na veertig minuten rijden te bereiken zijn.
Wat cultuur betreft, zijn er verschillende kunstgaleries in de omgeving, evenals een aantal muzikale activiteiten.
En natuurlijk de Provençaalse markten - elke dag van de week één.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

Villecroze, hoewel vrij klein, heeft veel te bieden.
Naast de verscheidenheid aan restaurants en cafés is er ook een uitstekende antiekwinkel - bekend in de regio en daarbuiten. Er is ook een pottenbakkerij net buiten het dorp en op loopafstand, die zeker een bezoek waard is. Een grote aanwinst voor het dorp is L'Academie Musicale de Villecroze, die veel internationale musici aantrekt. Concerten zijn open voor het publiek, meestal gehouden in de mooie kapel Ste Victoire, op korte loopafstand van het huis.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 70,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 10,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 7,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Apartment du Micheri heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 800

Prijs per week vanaf

€ 800

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.