Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
C.Donk

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Vakantiehuis Aux deux Jasmins is uitermate goed geschikt voor jonge kinderen met het beveiligde zwembad en het bij behorende bosgebied om te spelen. Voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers biedt het een ideaal uitgangspunt en mooie ligging naast een wijndomein en natuurgebied.

Op de begane grond is een zonnige zitkamer met een keukenhoek en aan twee zijden openslaande deuren. U heeft een eigen entree waar zich ook een toilet bevindt. In de zitkamer staat een ronde eettafel met 4 stoelen. Daarnaast staan er twee comfortabele stoelen en een twee persoons bank . Er is de kamer een authentieke gietijzeren . houtkachel aanwezig en natuurlijk ook electrische verwarming.
De keukenhoek is uitgerust met een koelkast met vriesvak, vierpits gastoestel, magnetron, citruspers, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, afvalbak, pannen, schalen en voor zes personen bestek en servies .Er is een WIFI verbinding in de gite en televisie via Canal Digitaal met ca 60 kanalen waaronder 10 1Nederlandse zenders . Voor de was zijn een strijkijzer en een strijkplank aanwezig. Linnengoed en handdoeken worden wekelijks verwisseld en er schoonmaakspullen voor de gite en de keuken zijn aanwezig.
In de entree ruimte staan een vaatwasmachine,een wasmachine en een kleine vrieskast tot uw beschikking .Achter de gite zijn een paar waslijnen gespannen en knijpers aanwezig.

Etage
Op de etage bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een grote van 16 m2 en een wat kleinere van 13 m2 en een badkamer met douche, wasbak en toilet. In de grote slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Deze slaapkamer geeft uitzicht op het zwembad, op het bos aan de achterkant van het huis en op de tuin met fruit- en olijfbomen.
In de andere slaapkamer staan 2 eenpersoonsbedden. Vanuit deze slaapkamer heeft u uitzicht op het bos naast het huis.
In beide slaapkamers zijn opbergmogelijkheden en nachtkastjes aanwezig. Beddengoed is aanwezig en wordt wekelijks omgewisseld.
De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmand. Per persoon zijn wekelijks twee handdoeken ,een badhanddoek en twee washandjes beschikbaar .

Het terras
Voor de zitkamer ligt een natuurstenen terras voorzien van een met druivenranken begroeide pergola, waaronder u deels in de schaduw kunt zitten. Er staat een tuintafel met 4 stoelen waaraan u buiten kunt eten, Voor de felle zon kunt u in de schaduw van de plataan bij het zwembad zitten of achter de gite. Uiteraard is er ook een parasol aanwezig bij zwembad of gite te gebruiken.en staan er 4 comfortabele tuinstoelen tot uw beschikking.
Natuurlijk kunt u ook recreeren in het bosperceel naast de gite, als u daar met een stoel onder de bomen gaat zitten biedt dat een prima verblijf in de schaduw.
Het zwembad
Het blauw betegelde zwembad van 10 bij 5 meter grenst aan het terras. Aan de rand van het mooie en schone betegelde zwembad, dat gevuld is mer vers bronwater, staan 4 ligbedden voor u klaar en enkele stoelen. Rondom het zwembad en aansluitend terras staat een kind veilig hek met twee afsluitbare poorten.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Aux deux Jasmins'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De ligging
Het vakantiehuis Aux deux Jasmins ligt samen met de woning van de eigenaar op een terrein van 6000 m2 en op enkele kilometers afstand van Villecroze les Grottes langs de D557 met huisnummer 2957 Route de Draguignan. ( De GPS coordinaten zijn Noorder Breedte 43 33 55 en Ooster Lengte 6 17 45 )
Beide woningen liggen in een bosrijke en heuvelachtige omgeving. Pal naast het terrein ligt het wijnlandgoed van Saint Jean de Villecroze en achter het terrein ligt zo'n 3 km beschermd natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen. Aan de andere zijde en tegenover het terrein waarop de vakantiewoning staat wonen Franse buren.

Bereikbaarheid
Uit praktische overwegingen is beschikking over eigen vervoer zonder meer aan te raden. U kunt bij de gite of op de parkeerplaats op het terrein parkeren.

Per vliegtuig
De vliegvelden Marseille, Nice en Toulon liggen op ongeveer 1,5 tot 2 uur rijafstand. Wij raden u aan om voorafgaand aan uw vertrek een auto te huren.

Per trein
In Draguignan-les Arcs op 17 km afstand is een TGV station waar 3 maal per dag de TGV Nice-Brussel / Brussel-Nice stopt U kunt met busvervoer van het treinstation via Draguignan naar Salernes of Villecroze en dan op 2 km bij Esparrus of vlak bij halte Clavary uitstappen. De frequentie van deze lijnen is erg laag. Ook voor uw verblijf is het raadzaam bij aankomst een auto te huren.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Wijngaarden
Alleen al in Villecroze zijn 5 wijngaarden te vinden. Pal naast het terrein ligt het wijnlandgoed van Saint Jean de Villecroze en op 1 tot 2 kilometers afstand vindt u de wijngaarden van Domaine Rabelles Villecroze, Château Thuerry, Château de Majoulière en Domaine de Valcolombe. Alle hebben ze een proeflokaal en sommige hebben ook een olijfboomgaard met verkoop van olijfolie.

Het hele departement Le Var telt enkele honderden wijngaarden met diverse AOC 's. In Villecroze heeft men zowel AOC Côte de Provence als Côte du Var.

Provençaalse markten
Op de verschillende lokale markten bieden kleine boeren hun eigen producten aan. Vrijwel elke dag zijn ergens in de regio ook grotere markten waar Fransen hun dagelijkse zaken voor leven en huishouden kopen en toeristen worden verleid met lokale nijverheidsproducten en prullaria.Bekende markten zijn die in Salernes ,Lorgues en Aups en uiteraard de kleine markt in Villecroze op donderdag.

Restaurants en overige horeca
In Villecroze vindt u een Bar Tabac en enkele restaurants en pizzeria's. Op ca. 10 minuten loopafstand van het terrein vindt u restaurant Au Bien Être. In en op de route naar Salernes zijn meerdere restaurants en cafés te vinden. Verder informatie is beschikbaar in het vakantiehuis.

Wat is er te doen

Bron
Pal naast de gite is een bron die zuiver, vers en koel drinkwater levert. Het bronwater van 8 a 9 graden komt van een diepte van 40 meter en is getest en geschikt voor consumptie. Het restwater van de bron voedt tevens het stroompje in de Vallon de Cadenieres die over het terrein loopt. Uiteraard is er ook gewoon gemeentelijke waterleiding in de gite aanwezig.

Jouer à pétanque
Het terrein achter Les Jasmins is geëgaliseerd om te kunnen jeu de boulen, of zoals de Fransen het noemen, ‘jouer à pétanque’.

Wandelen
Er loopt een mooie wandeling vanaf het terrein naar het dorpje Tourtour. Deze wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en leidt u door een prachtig heuvelachtig landschap. U kunt er ook voor kiezen om naar Villecroze te lopen. Langs de D557 is dat een half uur naar het dorpscentrun. Vanuit het centrum kunt u twee schitterende gemarkeerde wandelingen maken, Verder zijn er twee wandelingen op de wijndomeinen Valcolombe en het naast de gite gelegen Domaine Saint Jean de Villecroze. In het nabijgelegen Salernes zijn ook een 6 tal mooie gemarkeerder wandelingen te maken. Voorts zijn in de Haut-Var waar de gite staat talloze goed bewegwijzerde korte en lange wandelroutes te vinden van diverse moeilijkheidsgraden.
Fietsen
In de regio zijn gemarkeerde MTB routes beschikbaar en voor sportieve fietsers biedt het heuvelland zowel een uitdaging bij het klimmen als bij de afdaling. Voor fietsbenodigdheden en reparatie en onderhoud is er een enorme service afdeling bij Declathon in Draguignan.
Zwemmen/Watersport
Bij de plaatsjes Lac Saint-Croix, Quinson en Esparron du Verdon kunt u kano’s, kajaks, waterfietsen, zeilbootjes en elektrische bootjes huren en uiteraard ook zwemmen. Op de Verdon en de Argens is raften en kajakken mogelijk. Salernes heeft een gratis en openbaar zwembad aan de rand van het dorp.in het riviertje de Bresque is een stuw gelegd en aan beide oevers zijn lig en zjt mogelijkheden op gras of steen en deels onder schaduw van bomen. Kustplaatsen als Frejus en Saint Maxime hebben mooie zwemgelegengeid in de Middellandse Zee.

Cultuur en bezienswaardigheden
Vrijwel alle bekende plaatsen aan de Côte d'Azur zijn vanaf het huis prima als dagtocht te bezoeken. Denk aan de steden Monaco, Marseille, Toulon, Nice of Cannes of de wat kleinere maar zeer geliefde plaatsen als Fréjus, Saint-Raphael, Port Grimaud en natuurlijk Saint-Tropez.
Iets verder weg ligt het dorpje Arles waar Vincent Van Gogh o.a. ‘Het Gele Huis’ en ‘De Slaapkamer’ heeft geschilderd en het dorpje Aigues-Mortes, een 11e-eeuwse ommuurde stad en het startpunt van verschillende kruistochten. De stad Avignon met de beroemde Pont d' Avignon en het Pausenpaleis is ook een bezoek meer dan waard.

De beroemde Gorges du Verdon, de kloof van de rivier de Verdon, leent zich prima voor een auto dagtocht langs spectaculaire uitzichten en oude stadjes.
Er is verder op korte afstand een veelheid van kloosters, oude stadjes en musea te bezoeken waarover de eigenaar u graag zal informeren.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Watersport
  • Bergsport

Wat je ook moet weten...

U betaalt bij ons geen borgsom .. Wij gaan ervan uit dat u het vakantiehuis netjes bewoont .Als er iets stuk gaat of defect is wordt uw melding daar van aan ons op prijs gesteld. Wij raden u aan om een reis-en annuleringsverzekering af te sluiten voor de duur van uw verblijf omdat u wel verantwoordelijk blijft voor eventueel door u veroorzaakte schade en kosten van annulering. Suggesties voor verbeteringen aan de woning en de inrichting of service zijn welkom. Voor Nederlandse huurders gebruiken we het ANWB Modelcontract voor de verhuur van een vakantiehuis.
De huurprijs is inclusief beddengoed, linnengoed, elektra en gas. Er zijn voldoende schoonmaakmiddelen en hulpmiddelen aanwezig. Als u bij vertrek de gite netjes en schoon oplevert zijn er geen schoonmaakkosten verschuldigd.
Laten schoonmaken kost 50 euro,dat kunt u tijdens uw verblijf aangeven.
. De toeristenbelasting voor deze 3 sterren gite is voor 2020 gehandhaafd op 1,65 euro p.p.p.n. voor volwassenen..
Wij heten u op uw aankomstdag van harte welkom vanaf 15.00 uur, tenzij anders met u afgesproken, en op uw vertrekdag verwachten wij dat u uiterlijk om 10.00 uur afscheid van ons neemt.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Wij vragen van u geen borg, maar vertrouwen er op dat u de gite netjes bewoont en deze zelf schoonmaakt en opgeruimd achterlaat bij vertrek. Als u er de voorkeur aan geeft om de schoonmaak te laten doen, kunt u dat tijdens uw verblijf aangeven. Mocht u iets breken of beschadigen of gebreken constateren dan stellen wij het op prijs als u dit bij ons meldt.
Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten voor de duur van uw verblijf.
De genoemde huurprijs is inclusief, er zijn geen extra kosten of toeslagen bij de huur van de gite.
U bent wel toeristenbelasting verschuldigd van € 1,65 per persoon per nacht voor volwassenen. Kinderen tot 18 jaar zijn daar van vrijgesteld.

Tot slot stellen wij het op prijs als u na uw verblijf een beoordeling wilt geven van de cabane, de ontvangst en uw verblijf op ons terrein. Ook zijn uw suggesties voor wijzigingen of verbeteringen welkom

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Aux deux Jasmins heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

  • Ronald & Jolanda Dekker uit Dordrecht

    10 sterren

    Wij hebben een heerlijke week gehad in de gîte van Cees en Jacqueline. Alles wat je nodig kan hebben is aanwezig. Cees kan je diverse tips geven over de omgeving. In de periode dat wij er verbleven is de temperatuur overdag niet onder de 30graden geweest. We waren dan ook heel erg blij met het zwembad.
    Onze aanrader: bezoek Gorges du Verdon. Hier vind je heel erg mooie rotspartijen, vergezichten en een geweldig meer. Mooi om een dagtocht met de auto te maken, maar probeer ook Route des Crêtes te fietsen vanaf La Palud-sur-Verdon. Hier kan je eventueel een e-bike huren bij Bernard Cauvin van Verdon-e-bike (https://verdonebike.pagesperso-orange.fr/). En uiteraard een stukje kanoën of varen met een elektrisch bootje vanuit het meer richting de kloof. Schitterend!

  • Fam Van Gurp uit Dordrecht

    8 sterren

    Met een lekker flesje wijn en twee koele biertjes werden we door Cees en Jaqueline verwelkomd in aux deux Jasmines. Toch lekker na een lange autorit. Het huisje is goed ingericht, alles is aanwezig inclusief een hoop informatie over de omgeving. Cees en Jaqueline kunnen daar mondeling nog een hoop aan toevoegen en dat is handig als je er twee weekjes bent. We hebben heerlijk gefiets in de omgeving en een heel aantal stadjes en dorpjes bezichtigd. Het is er goed fietsen. Naar het zuiden niet te steil en naar het noorden juist wat meer geaccidenteerd. Ook lekker gewandeld. Vanuit het huisje door de bossen naar TourTour daar een lekkere koffie en via een ander pad weer terug. In de omgeving zijn ook leuke musea, zoals het tegelmuseum in Salernes. Bij terugkomst is het dan heerlijk toeven in het mooie zwembad met een lekker glaasje rose afkomstig van de wijngaard die direct naast het huisje ligt. Het stadje Villecroze heeft enkele goede restaurantjes waar je lekker kunt lunchen maar ook s avonds goed terecht kunt.
    Mede door de gastvrijheid van Cees en Jaqueline hebben we een heerlijke tijd gehad. Een aanrader dus.

  • Walter en Annemie uit Mechelen , belgie

    9 sterren

    Voor t eerst bij Cees en Jaqueline geweest in Villecroze.: zeer mooi en rustig gelegen gite. degelijk uitgerust Erg vriendelijk en attent ontvangen , dagelijks een fijn babbeltje , soms met een tip voor een uitstapje .Was er een probleempje , zo gepiept!
    Kortom absoluut voor herhaling vatbaar

Prijs per week vanaf

€ 700

Prijs per week vanaf

€ 700