Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Heather Crawford

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 3 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving met enig verkeer

VAKANTIEHUIS IN VILLECROZE MET GROTE TUIN EN PRIVÉ ZWEMBAD

Charmant ruim huis in het dorp Villecroze. Twee minuten lopen van het dorpsplein, maar toch volledig privé met een mooie, volledig omheinde tuin, verschillende zonnige en afgelegen terrassen en een balkon boven met prachtig uitzicht over het platteland en de heuvels.
Het huis is geschikt voor één gezin, maar is ideaal als u uw vakantie deelt met vrienden of andere familieleden. Het is namelijk verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond bestaat uit een appartement met een eigen volledig uitgeruste keuken inclusief keramische kookplaat, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast/vriezer, twee slaapkamers en een badkamer. Ook op de begane grond is er een grote extra ruimte, die licht en comfortabel is, met een raam en een deur die leidt naar een mooi omheind terras met uitzicht op het platteland. Er is een comfortabele slaapbank voor twee personen, die extra slaapruimte biedt voor nog eens twee gasten. Er is ook een gootsteen, wasmachine, wasdroger en een grote koelkast/vriezer in deze ruimte.
Vanaf hier is er een charmant overdekt terras, uitgerust met een gasbarbecue en een mooie tafel en stoelen voor acht personen, ideaal voor een ontspannen diner 's avonds.

Een trap leidt van de hal naar de bovenverdieping, waar u een mooie, ruime, comfortabel ingerichte woonkamer vindt met airconditioning (op verzoek) en een gesloten houtkachel voor de frissere avonden. Er is een eethoek aan de ene kant, met een tafel voor acht personen. Naast de woonkamer is er een nieuw geïnstalleerde keuken, met inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser.
Via dubbele glazen deuren is er een schaduwrijk balkon bij de woonkamer met een prachtig uitzicht over het platteland naar de achterliggende heuvels - de perfecte plek om buiten te lunchen, of 's avonds te genieten van een drankje bij zonsondergang.
Ook op de bovenverdieping is er een grote tweepersoonsslaapkamer met een kingsize bed. Het uitzicht vanuit de slaapkamer is op het open landschap. Naast de slaapkamer is er een recent gebouwde luxe badkamer met inloopdouche, bad, verwarmd handdoekenrek en vloerverwarming. Het uitzicht vanuit het bad is het beste in het huis!

Buiten leidt een elektrische poort naar een parkeerplaats voor twee of drie auto's. De achterkant van het huis is omgeven door een tuin. Er is een zoutwaterzwembad van 10m x 5m met zwembadalarm. Het zwembad is aan één kant 2 meter diep. Het is volledig omheind en afgeschermd. Er is een poolhouse met douche en toilet. Zwembad verwarming is beschikbaar tegen extra kosten, behalve in juni - augustus, wanneer het niet nodig is. Er zijn verschillende ligbedden en een comfortabele rieten bank. Een kleine koelkast is beschikbaar om uw drankjes koel te houden tijdens de warmere maanden.
Het huis heeft een ideale ligging aan de rand van het dorp. Een paar stappen brengt u naar het dorpsplein, met zijn restaurants, bars en jeu de boules baan. Dit is bijzonder levendig in de zomermaanden, met veel verschillende muzikale evenementen en soms de gelegenheid om uw danspasjes te laten zien! Aan het eind van de avond brengt een korte wandeling u terug naar het huis, dat rustig en stil is na de drukte van het plein.
Villecroze heeft ook een middeleeuwse stad in het centrum, gevuld met historische huizen, en afgesloten voor verkeer. In het Vieux Village is ook de Muziekacademie gevestigd, waar musici uit de hele wereld komen. Vaak zijn er klassieke muziekconcerten in de oude kapel, op korte loopafstand van het huis.
Het huis beschikt over een eigen afgesloten parkeerplaats, maar er tegenover ligt een nieuw aangelegde parkeerplaats. Deze leidt naar een prachtig park met zijn beroemde grotten - u kunt naar boven klimmen om deze te verkennen.
Het dorp ligt dicht bij Aups, Salernes, Cotignac en Tourtour (een van 'les plus beaux villages' in Frankrijk). Het ligt aan de weg naar de kloof van de Verdon, met zijn schitterende azuurblauwe meer (le Lac Ste Croix), waar u kunt varen en zwemmen. Een rit van veertig minuten brengt u naar de stranden van Ste Maxime, waar u het veerpontje over de baai naar St Tropez kunt nemen.
Er zijn talrijke restaurants in de omgeving - sommige vlakbij. Het mooie Chateau de Berne, met zijn Bistrot en gastronomisch restaurant, ligt op tien minuten rijden. Het beroemde restaurant Chez Bruno ligt op twintig minuten rijden.
Er zijn natuurlijk talloze bekende wijndomeinen in de omgeving: St Jean, Chateau Thuerry en Rabelles - allemaal dicht bij het dorp als u besluit te gaan proeven - zijn de moeite waard.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Mas de Micheri'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Villecroze is een mooi, typisch Frans dorp met veel charme.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Er zijn talrijke restaurants in de omgeving, met verschillende soorten gerechten, van pizza en crêpes tot meer traditionele Franse gerechten - sommige dicht bij de deur. Het mooie Chateau de Berne, met zijn Bistrot en gastronomisch restaurant, ligt op tien minuten rijden. Het beroemde restaurant Chez Bruno ligt op twintig minuten rijden.
Als u iets wilt meenemen, zijn er twee geweldige pizzarestaurants in de buurt.
Villecroze heeft een bakker, een kruidenier, verschillende cafés en twee bars.
We hebben het geluk dat we een prachtige patisserie in het dorp hebben, waar u op een zonnig plekje buiten kunt zitten en kunt genieten van een drankje en een taartje - of hun heerlijke ijs.
Er zijn natuurlijk talrijke bekende wijndomeinen in de omgeving: St Jean, Chateau Thuerry en Rabelles - allemaal in de buurt van het dorp, mocht u besluiten te gaan proeven.

Wat is er te doen

Er zijn talloze wandelpaden in de omgeving, of je nu een rustige wandeling wilt maken of iets meer inspannends. Er zijn verschillende maneges in de buurt. Bij het Lac de Ste Croix zijn talloze watersporten mogelijk, zoals paddleboarden, elektrische boten en kajaks. Er is een waterpark in het nabijgelegen Vidauban. Bij de wijnmakerij Domaine l'Arnaude buiten het nabijgelegen Lorgues kun je reserveren voor hun tokkelbaanavontuur, waar je over de wijnranken kunt tokkelen - geschikt voor verschillende leeftijden.
Er zijn veel geweldige stranden die je na veertig minuten rijden bereikt.
Een bijzonder leuk dagje uit is om naar Ste Maxime te rijden en dan een van de kleine Bateaux Verts te nemen naar St Tropez voor een dag of gewoon voor de lunch. Als je op zaterdag vroeg begint, kun je de drukte vermijden en naar de uitstekende markt daar gaan.
Wat cultuur betreft, zijn er verschillende kunstgalerieën in de omgeving, evenals een aantal muzikale activiteiten.
En natuurlijk de Provençaalse markten - elke dag van de week is er wel een.

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

Villecroze, hoewel vrij klein, heeft veel te bieden.
Naast de verscheidenheid aan restaurants en cafés is er ook een uitstekende antiekwinkel - bekend in de regio en daarbuiten. Er is ook een pottenbakkerij net buiten het dorp die een bezoek waard is.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

In de maanden mei, juni en september wordt er 75 euro per week in rekening gebracht voor het verwarmen van het zwembad. In juli en augustus is dit niet nodig.
Er is een omkeerbare airconditioning op de eerste verdieping van het huis. Deze is beschikbaar (op aanvraag) in juli, augustus en een deel van september tegen een tarief van E50 per week.

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 125,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 12,50
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 5,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Mas de Micheri heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.225

Prijs per week vanaf

€ 1.225

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.