Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Waterballet

Bekijk album (33)
/
 

Beschikbaarheid van 'Waterballet'

Susan van der Laan heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 26 jan 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Waterballet heeft 33 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,4
Bezocht in juli 2022

Een heerlijk huis waar je je direct thuis voelt. Een groot terrein met volledige privacy, een heerlijk zwembad en een pizza oven die je elke dag gewoon wilt aansteken om pizza's te bakken of te BBQ-en. Het contact met de eigenaresse is zeer prettig.

9
Bezocht in juli 2022

Zeer mooi vakantiehuis met leuke ligging: diep in het groen met de nodige privacy en toch niet veraf van het dorp. Alle nodige faciliteiten zijn aanwezig in het huis, hoewel het vooral buiten genieten is met de verschillende rustplekjes en groot zwembad. Tal van goeie restaurants in de buurt en ook heel wat activiteiten in het dorp en de nabije omgeving. Een aanrader!

9
Bezocht in juli 2022

Prima huis, lekker koel en van alle gemakken voorzien! Geen spijt gehad!

9
Bezocht in juli 2022

Wij zijn nu voor de derde keer in dit heerlijke huis op vakantie geweest. Het is een dierbare plek voor ons, echt paradijselijk. Fijn om hier voor enkele weken te mogen wonen en leven. Het zwembad weer goed benut, de pizza-oven ook, de goed uitgeruste keuken, slapen met de ramen open (en horren ervoor), zelfs ondanks hete dagen zijn de nachten fijn koel. De vogelgeluiden en provencaalse geuren maken de ervaring compleet. Omdat we ook van de diversiteit in de omgeving houden hopen we volgend jaar opnieuw naar huize Waterballet te komen. Hartelijk dank weer, Susan!

10
Bezocht in augustus 2021

Wij hebben weer een heerlijke week in ‘Waterballet’ doorgebracht. Niet voor niets een tweede keer terug gekomen en zeker geen spijt van!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie