Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Chez Armand Gite is nieuw gebouwd in 2012 en is bedoeld voor 2 personen. Er is een ruime privé tuin met zon en schaduw (bomen) en vrij uitzicht over de velden en bossen van de Ventoux.
Gîte Bédoin is tegen het huis van de eigenaar aangebouwd, maar heeft een eigen ingang aan de overzijde, waardoor volledige privacy gegarandeerd is. Onze gasten zijn unaniem over de prachtige plek: "wat een rust en ruimte!". Lees hun reacties in het gastenboek.
Chez Armand Gites bestaat uit: entree, woonkamer met keuken, eet- en zithoek, een slaapkamer en een badkamer. Er zijn veel ramen, allemaal met luiken. De nokhoogte van 3,90 m geeft een extra ruimtelijk gevoel. Via de openslaande deuren heeft u een prachtig uitzicht over de directe omgeving.
Chez Armand Gîte is goed geïsoleerd en is daardoor in het voor- en naseizoen comfortabel te bewonen. De herfst is het meest kleurrijke seizoen van de Provence. Het weer is nog steeds prima en meestal erg stabiel.

De woonkamer heeft een goed ingerichte kitchenette met 2 inductieplaten, koelkast met vriesvak, afzuigkap, oven, koffiezetapparaat, waterkoker, etc. Uiteraard met alle toebehoren (pannen, servies, glazen, bestek) die nodig zijn voor een goede maaltijd . De woonkamer heeft ook een eethoek met tafel en stoelen, 1 gemakkelijke fauteuil + tweezitsbank, HD-televisie en een houtkachel (hout aanwezig). Er is wifi. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (160 cm breed, dat indien nodig kan worden gesplitst), dekbedden, een grote kledingkast, twee grote ramen, waarvan een met klamboe. Zowel de slaapkamer als de woonkamer zijn voorzien van elektrische radiatoren.

De badkamer, die ook direct vanuit de slaapkamer te bereiken is, heeft een regendouche, wastafel en hangend toilet en is voorzien van vloerverwarming.

In een aangrenzende cabanon (schuur) is er ruimte om fietsen te stallen.
Uw auto kunt u in de schaduw parkeren. 's Avonds wordt het terrein afgesloten met een hek.
Gîte Bédoin is goedgekeurd door de Franse overheid via Gîtes de France. Beoordeling: 3 sterren (zeer comfortabel en schoon).

Als je hebt geboekt en de vakantie kan niet doorgaan vanwege de coronacrisis (reisbeperkingen je bent ziek met COVID), zullen we altijd een oplossing vinden, zoals omboeking, terugbetaling, enz.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Alleen volwassenen
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Gîte Bédoin'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Onze nieuwe, comfortabele en luxe ingerichte Gîte Bédoin is gelegen op de zonnige zuidhelling van de Mont Ventoux, op 500 m hoogte en op de grens van de uitgestrekte bossen van de Ventoux en het lager gelegen agrarische landschap met wijngaarden, fruit- en olijfbomen.

Wij behoren tot de gemeente Bédoin, startpunt van de bekende fietsroute naar de top. Gîte Bédoin ligt op 1 km afstand van de Mont Ventoux-route. Het dorp Bédoin ligt op 300 m hoogte en het centrum ligt op 4 km afstand van ons huis. Het is een echt Provençaals "dorp" waar alles te koop is: bakker, slager, supermarkt, krant, fietsenwinkel en verhuurbedrijf. Er is ook een huisartsenpost en apotheek.
Elke maandag is er een grote Provençaalse markt. Er zijn veel terrassen en je kunt er goed eten. In de directe omgeving zijn vele andere pittoreske dorpjes, zoals Flassan, Villes sur Auzon, Mormoiront, Crillon le Brave en Mazan.

Dorp en huis liggen in een prachtig landschap, met uitzicht op de Mont Ventoux, de Rhône-vallei en de Dentelles de Montmirail. De beroemde lavendelvelden van Sault zijn vlakbij. Op rijafstand vindt u vele steden met cultuur en musea: Carpentras, Avignon, Vaison la Romaine, Orange. In de zomer zijn er beroemde festivals.

U kunt ook wandelen en fietsen in de nabijgelegen Gorges de la Nesque en de Monts de Vaucluse.
Rondleidingen zijn mogelijk naar: Aix en Provence (Cézanne, Parijs van het Zuiden), Nîmes (Romeinse Arena), Gordes, Abdij van Sénanque, Gorges des Ardèche, Pont du Gard, Arles (van Gogh, Romeins museum), Les Baux, Gorges du Verdon, Lac St. Croix, Middellandse Zee.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Gîte Bédoin heeft de afgelopen 4 jaar 4 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.75 sterren
  • 9 sterren

    In één woord geweldig! Prachtige locatie met een waanzinnig uitzicht en het zwembad was een traktatie op de warme dagen.
    Service en gastvrijheid staan centraal, hier ervaar je het Provençaalse leven!
    Het nazitten op onze laatste avond met Seb was genieten met een stukje taart, vers fruit en een heerlijk glas wijn.
    Bedankt voor de fijne dagen Alex en Seb!

  • 8 sterren

    Prachtige rustige plek met een fantastisch uitzicht richting Carpentras en aan de andere kant de Mnt Ventoux.
    Zeer hartelijke en behulpzamen eigenaar. De gites is van alle gemakken voorzien e van daaruit zijn verschillende fraaie wandelingen te maken.
    Minpunt: er staat in de info op de website van gites.nl dat er volledige privacy is. Echter, de terrassen en de entrees van de woning en de site zijn open met elkaar verbonden, hetgeen betekent dat je steeds in elkaars gezichtsveld vertoefd.

    Reactie van Alexandra Chapman

    Dank voor jullie reactie. Hopelijk hebben jullie toch een fijne vakantie gehad, ondanks het gezichtsveld, af en toe. De afstand van ruim 40 meter schept ook privacy. Jullie waren fijne gasten, Dank daarvoor.

  • 9 sterren

    Wij kijken terug op een zeer aangenaam verblijf in de gite. Mooie en unieke plek, veel rust, complete uitrusting met horren, en schoon. De onverharde weg is wel een aandachtspunt maar ook een kwestie van heel rustig rijden. Jaap en Ineke, bedankt! Groeten, Roelofje en Harry

    Reactie van Alexandra Chapman

    Dank voor de recensie: fijn dat jullie het naar de zin hebben gehad. We hopen jullie nog een keer terug te zien. Jaap en Ineke

Culinair en wijn

Bédoin en de wijde omgeving hebben veel eetgelegenheden met voornamelijk Provençaalse gerechten. Op loopafstand van Gîte Bédoin bevinden zich twee gerenommeerde restaurants met terrassen en panoramisch uitzicht.
De markten bieden een ruim aanbod van de lekkerste Provençaalse lekkernijen, zoals aardbeien, kersen, abrikozen, meloenen, tomaten, perziken, truffels, noten, druiven, pompoenen en nog veel meer.
In de wijde omgeving zijn er tal van wijnboerderijen die hun eigen wijn maken. Wereldberoemde wijndorpen als Vacqueras, Gigondas en Baume de Venise zijn vlakbij.

Wat is er te doen

Alles wat je maar kunt bedenken is mogelijk in de directe omgeving van Chez Armand Gîte: wandelen (de GR 91 loopt langs ons huis), zwemmen, paardrijden, fietsen (niet alleen de Ventoux), tennis, klimmen, mountainbiken, paragliden. Maar het mooiste is misschien nog wel: genieten van de zon, het uitzicht en de rust rondom uw vakantiehuis: Gîte Bédoin. De Provence staat bekend om haar aangename klimaat. Van maart tot half november is het meestal zonnig en warm, met nauwelijks neerslag. De herfst is hier ook een mooi en kleurrijk seizoen.
Binnen een straal van 50 km is er veel meer te beleven dan hierboven beschreven: niet alleen in de grotere steden als Avignon, Marseille (culturele hoofdstad), Orange en Vaison la Romaine, maar ook: (zweef)vliegen, golven, paragliden en bergbeklimmen.
In de winter kun je skiën op de Mont Serein (noordkant van Ventoux):
Afstand: 15 km
Skimogelijkheden zijn beschikbaar op de Mont Ventoux (Chalet Reinard) of aan de noordkant (Mont Serein). Mont Serein is een middelgroot skigebied met 8 liften, 15 pistes en een langlaufloipe van 5 kilometer.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Dit is een heerlijk rustig huis om uw vakantie door te brengen.
In de gite vindt u veel informatie over wandelingen, fietsroutes en bezienswaardigheden en Alexandra staat altijd voor u klaar om u meer informatie te geven als u dat wenst.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Elektriciteit en de tax d'sejour zijn inbegrepen in de huurprijs.
1 huisdier toegestaan.
Extra kosten per huurperiode: € 80,-- voor schoonmaak, lakens, handdoeken etc. (schoon te laten bij vertrek)
Borg € 250,-- (voor aankomst direct te verrekenen met verhuurder, borg wordt binnen 1 week teruggestort als alles in orde is).

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 80,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 20,00
  • Handdoeken - per persoon (verplicht) € 20,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 840

Prijs per week vanaf

€ 840

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie