Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les Cerisiers

Bekijk album (34)
/
  • 2
  • 1
  • 1
  • 2
  • 0
  • 3
9,5
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Les Cerisiers'

Ellen Cremers - van Zwol heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 24 mar 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les Cerisiers heeft 15 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in juni 2018

Dit jaar voor de 2e keer de vakantie doorgebracht in de gite. Opnieuw genoten van het comfort, de fijne tuin en de gastvrijheid van Ellen. Naast de gite een mooi uitzicht op de kale berg, De mont Ventoux. Opnieuw de leuke markt in Bedoin bezocht. De hoofdstraat blijft gezellig. Zo vanaf de gite zijn er mooie wandelingen te maken door de wijngaarden. Vanuit Bedoin zijn er mooie wandelingen uitgezet, die goed zijn aangegeven. In Calombe 2 mooie wandelingen gemaakt. Niet onbelangrijk: er zijn in Bedoin gezellige terrasjes, goede restaurants etc. om na een goede wandeling te genieten. Voor ons zeker niet de laatste keer om in deze omgeving te verblijven en een goed verblijf in Les Cerisiers weten we al.

9
Reactie van Ellen Cremers - van Zwol

Chers Ab en Suze.............hartelijk bedankt dat jullie de moeite namen ook nog zo'n mooie beoordeling op Gites te schrijven. Ook ik hoop vanzelfsprekend op een mooi weerzien in Bedoin . Het is en blijft nog steeds een bijzonder seizoen wat het weer betreft. De zomer gaat hopelijk snel een aanvang nemen. Blijf gezond en vindt vooral nog veel plezier in je dagelijkse bezigheden!!!........Schilder met veel creativiteit Suze en Ab!!

Bezocht in oktober 2017

Na een warm welkom hebben wij een fantastische vakantie genoten.
Nadat wij voor een week hadden geboekt, hebben wij nog 5 nachten extra geboekt, dit mede door het verwachte weer en de fijne gite.
Heerlijk was het om buiten te zitten s'middags na een tochtje.
De rust,
het ontbijt overtrof onze verwachtingen.

10
Reactie van Ellen Cremers - van Zwol

Goede middag José en Ruud............Wat een een geweldig mooie recensie van jullie....hartelijk bedankt ervoor!! Ik wens jullie nog vele mooie vakanties samen......en blijf nog lange gezond en gelukkig samen

Bezocht in juli 2017

Wij hebben een heerlijke tijd gehad in Les Cerisiers. Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Leuke dorpjes en natuurlijk de Mont Ventoux. Iedere ochtend met een heerlijk ontbijt van Ellen, advies van Basil en een mooi uitzicht vanaf het balkon over het dal.

8
Reactie van Ellen Cremers - Van Zwol

Chers Astrid en Marc Ik moet nog steeds denken aan die stoere Marc die met een verschrikkelijke mistral de natuur toch de baas werd...........het bereiken van de top ging niet van een leien dakje, proficiat nog............Astrid ik hoop dat jullie nog veel plezier gaan beleven; samen er op uit, op de fiets. Fijn dat jullie kennismaking met de streek zo goed is bevallen en wie weet tot een nieuwe gelegenheid. Bedankt met hartelijke groeten Ellen

Bezocht in augustus 2016

Wij hebben in Les Cerisiers een hele fijne vakantie gehad. Wat een een fijne gite in een rustige maar mooie omgeving. Voor ons ideaal om wandelingen te maken en te fietsen. Ellen en Basil bedankt voor jullie gastvrijheid het was super.
Marion en Gerrit

9
Reactie van Ellen Cremers - van Zwol

Marion en Gerrit wat fijn te horen dat jullie het in Les Cerisiers goed naar jullie zin hebben gehad. Ik hoop dat jullie nog lang met veel plezier terug kijken op jullie fietstochten , wandelingen, hardloopsessies en de mooie momenten van rust rondom de Mont Ventoux.

Bezocht in juli 2016

Dit is een prima vakantie adres.
Ellen en Basil hebben ons heel hartelijk onthaald met wijn en koffie of wat je maar wou.
De mooie woning is van alle comfort voorzien, met typisch Provencaalse accenten.
We vonden er ook veel praktische info over de streek,wat gemakkelijk was om een uitstapje te plannen.
Dankzij het warme weer, 30 graden en meer, hebben we ook uitgebreid van de mooi aangelegde tuin kunnen genieten, met een gezellig babbeltje erbij met Ellen en Basil.
Onze 2 vakantieweken waren dus veel te rap voorbij, we hopen nog eens terug te kunnen keren
Veel dank aan onze gastheer en gastvrouw van les Cerisiers.

Leo en Maria

10
Reactie van Ellen Cremers - van Zwol

Heel hartelijk bedankt Maria en Leo. Het was ook voor ons een leuke kennismaking en natuurlijk zijn we vooral blij dat jullie hernieuwde ontdekking van de streek rondom de Mont Ventoux ook zo goed bevallen is in een nieuwe gezinssamenstelling!!.

Hier geweest? Schrijf een recensie