Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Auriel and Robert Folkes

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

La Syrah bevindt zich op de bovenste verdieping van een stenen boerderij uit de 18e eeuw. Het huis ligt te midden van een hectare en een half wijnstokken en fruitbomen, met een zwembad, aan de rand van het kleine middeleeuwse stadje Caromb.
Twee slaapkamers bieden comfortabel plaats aan maximaal vier gasten. Het appartement is volledig zelfstandig en heeft een eigen buitentrap en ingang, en is rustig, want de ruimte eronder wordt niet gebruikt. De eigenaren wonen op het terrein en helpen hun gasten graag. Omdat het pand een werkende wijngaard is, is het niet geschikt voor kinderen, huisdieren of mensen die moeite hebben met trappen.
Het appartement heeft een eigen afgesloten terras met uitzicht op het nabijgelegen Caromb en de heuvels van Luberon. Het omliggende landschap is een rustig landschap van wijngaarden en boomgaarden.
Het zwembad van vijf bij elf meter, alleen beschikbaar tijdens het hoogseizoen, wordt verwarmd door zonne-energie. Ligbedden zijn beschikbaar om te ontspannen op het terras bij het zwembad. Het zwembad wordt gedeeld met de eigenaren en alleen de gite.
In de verte ligt de grote top van de Mont Ventoux, een beroemde harde etappe van de Tour de France; het grote regionale park van de Luberon; het middeleeuwse dorp Le Baroux op de heuveltop en de vele andere omliggende heuvels; en het gebergte Dentelles de Montmirail.
In het appartement zijn twee slaapkamers, een met een kingsize tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. De volledig uitgeruste moderne keuken is voorzien van een kookplaat met vier branders, een elektrische oven en een magnetron.
Een eettafel biedt plaats aan vier, en er is een extra eettafel op het afgesloten terras. Het terras heeft ramen aan drie zijden, die allemaal kunnen worden geopend om een ​​binnen-buiten gevoel te creëren terwijl u geniet van de schaduw. Het terras heeft ook banken, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen, te lezen of te genieten van het uitzicht.
Een doucheruimte is voorzien van een wastafel en toilet en een wasmachine met een droger.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'La Syrah'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het huis is gelegen in een wijngaard met uitzicht over de bergen naar het Noorden, Oosten en Westen, op loopafstand (800 m) naar het plaatsje Caromb.
De Mont Ventoux ligt op een half uur rijden, is een pelgrimsoord voor veel fietsers en biedt een indrukwekkend uitzicht vanaf de top. Als u de veeleisende hellingen op een fiets niet aankunt, kunt u ook een elektrische fiets meenemen of huren. Splashworld, op ongeveer 20 minuten afstand, biedt ook amusement in waterparken.
De oude stad Carpentras ligt op ongeveer een kwartier rijden en heeft veel van zijn middeleeuwse charme behouden. Het was driehonderd jaar lang pauselijk grondgebied en bevat ook de oudste continu operationele synagoge in Frankrijk. Het is slechts een half uur naar de stad Avignon. De stad is omgeven door middeleeuwse muren en rijk aan geschiedenis. Het pauselijk paleis is een must om te bezoeken, daterend uit een periode waarin de pausen in Avignon waren gevestigd.
Er is ook een uitstekende geluids- en lichtshow in het paleis die een groot deel van het zomerseizoen wordt gehouden. Het Avignon-festival in de vroege zomer is een bekend muziekevenement en kent vele topacts.

  • In/bij een stad
  • OV toegankelijk
  • Op wijngaard

Recensies

La Syrah heeft de afgelopen 4 jaar 29 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.758620689655173 sterren
  • 10 sterren

    Wat hebben wij hier genoten van deze locatie en ruim appartement. Wat een rust met fantastisch uitzicht over de wijngaard, olijfbomen en bergen. Zeer vriendelijk ontvangst door Robert en Auriel en hun traktaties (wijn, olijfolie, etc.) hebben ons zeer gesmaakt. Zij zijn erg behulpzaam en denken mee om het verblijf nog aangenamer te maken. Het appartement is van alle gemakken voorzien en voor mindervaliden goed toegankelijk met rolstoel of rollator. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar !!

    Reactie van Auriel and Robert Folkes

    Heel erg bedankt. We zijn zo blij dat u beiden van uw vakantie heeft genoten en alles gemakkelijk bereikbaar vond. We hopen echt dat we jullie op een dag weer zullen zien.

  • 10 sterren

    Gedurende een week in appartement La Syrah verbleven. Appartement van alle gemakken voorzien. Schitterend uitzicht over de eigen wijngaard van Auriel en Robert. Super mooi zwembad! De eigenaren, Auriel en Robert zijn super gastvrij. Perfecte uitvalbasis voor zowel wielrenners als toerfietsers. Absolute aanrader en niet ondenkbaar dat we hier nog een keer terug gaan.

    Reactie van Auriel and Robert Folkes

    Bedankt voor je vriendelijke woorden. We hopen u op een dag weer te zien

  • 10 sterren

    Fantastische plek om te verblijven in de Provence. Heerlijk huisje met airco, was nodig met 42C, en groot zwembad. Auriel en Robert waren ontzettend aardig en gastvrij, we hebben erg genoten van de vijgen, cherry tomaten en wijn uit eigen tuin! Ze hadden ook nog goede tips voor restaurants, wijnboeren en fiets routes in de buurt. We komen zeker nog een keer terug!

    Reactie van Auriel and Robert Folkes

    Thank you so much. We certainly hope to see you again. Enjoy your onward travels in Switzerland!

Culinair en wijn

De levendige oude binnenstad van Caromb ligt op minder dan een kilometer afstand, dus u kunt er gemakkelijk naartoe wandelen en u hoeft zich geen zorgen te maken wie de Bob is. Caromb heeft verschillende restaurants, bars en twee (!)bijzonder goede wijnbars, plus twee supermarkten, een slager en een biologische groenten- en fruitwinkel.

Wat is er te doen

Marktdag in Caromb is dinsdag, wanneer verkopers hun kraampjes op straat zetten en verse lokale producten, kaas en vlees verkopen. Op elke andere dag van de week is er een goede markt in andere nabijgelegen steden.
Heel dicht bij het huis is een sportcentrum met tennisbanen. De regio is rijk aan wandelpaden.
Elk lokaal dorp organiseert verschillende evenementen tijdens het zomerseizoen, waaronder concerten, culturele evenementen, wijnproeverijen en festivals. Caromb viert het vijgenfestival, een muziekwedstrijd, een kermis en een tango-evenement van een week.

  • Aan fietsroute
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Bergsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Een niet-restitueerbare aanbetaling van 20% van de huursom is vereist om de reservering te garanderen. Het saldo van de betaling in euro's moet zes weken vóór de aankomstdatum worden ontvangen. Een borg van € 300 is vereist om de kosten van eventuele schade, breuk en extra schoonmaakkosten te dekken. De borg wordt teruggegeven op de dag van vertrek. Alle kosten zijn inbegrepen.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 840

Prijs per week vanaf

€ 840

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie