Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Corinne et Olivier Beylard

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 9 uur.

Over dit vakantiehuis

Onze gite l'Amandier is ingericht in het rechterdeel van de Mas, die dateert uit 1840 en gerestaureerd in Provencaalse stijl met tegels op de vloer, oude dikke muren die het huis in de zomer lekker fris houden.
Er is een woonkamer van 30 m2, met een volledig ingerichte open keuken, een eethoek met een grote tafel voor 4 tot 5 personen, een zithoek met tv met een 2-persoonsslaapbank en een extra bed voor 1 persoon, en een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed met een douche en een toilet.
Ook is er de buitenruimte en de boomrijke tuin, een terras met een tafel en ligstoelen, die gereserveerd is voor gasten van de gite.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Gîte L'AMANDIER'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Een eigen parkeerplaats en een tuin van 3000 m2 staan tot uw beschikking. De Mas Solige is heel gunstig gelegen voor gasten die de Provence graag willen verkennen, een provincie die zeer rijk is aan toeristische attracties.
U vindt er bijvoorbeeld de Mont Ventoux (Bédoin, Sault), de Dentelles de Montmirail (Muscat de Beaume de Venise).
Maar ook : de Route des Vins (Châteauneuf du Pape, Vacqueyras, Gigondas). Verder is er de Abbaye de Sénanque met zijn lavendelvelden.
Vergeet ook Avignon met het Palais des Papes en het festival niet: het ligt op 20 minutes rijden.
De Luberon (Gordes, Roussillon, Bonnieux, Fontaine de Vaucluse), de Alpilles (les Baux, Saint-Rémy de Provence), de Monts de Vaucluse (Venasque, le Beaucet), de Gorges de la Nesque, de Gorges de l'Ardèche zijn ook allemaal zeer de moeite waard om te gaan bezichtigen.
Verder is er nog L'Isle sur la Sorgue met zijn beroemde antiekmarkt en Carpentras met zijn Provençaalse markt.
En ook: Orange met het grandioze amfitheater, Vaison la Romaine met de Romeinse vestingen, Arles en Nîmes met hun arena's en het gebied de Camargue!

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig

Recensies

Gîte L'AMANDIER heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

7.5 sterren
  • 5 sterren

    Anders dan verwacht en natuurlijk gehoopt kunnen wij niet een heel goede recensie afgeven.
    Zeker zeer vriendelijke mensen die ons hielpen de weg maar de gite te vinden en ons tips gaven maar we hadden een paar zaken graag anders gezien:
    - de tuin is anders dan op foto’s en ligt aan zeer drukke weg daarnaast geeft deze weinig privacy met de familie die daar woont en kleinkinderen die de hele dag over de vloer zijn
    - de inhoud van gite is wat gedateerd wat zeker zijn charme maar douche, keuken en keukengerei is aan vervanging toe
    - anders dan de site doet geloven is het niet mogelijk om een maaltijd te reserveren
    - eigenaren mogen vooraf meer informatie sturen over bijv locatie gite
    - de gite ligt anders dan op site vermeld verder dan 1,5 km van carpentras

    De omgeving is prachtig mooi met stadjes en wijngaarden. Zeker een aanrader maar wij logeren een volgende keer op een wijngaard

    Reactie van Corinne et Olivier Beylard

    merci Mieke pour votre commentaire , cependant nous pouvons apporter quelques précisions sur certains éléments de celui-ci :
    - concernant le jardin, effectivement depuis l'été dernier caniculaire , une grande partie de notre allée de lavande n'a pas supporté les très fortes chaleurs et le manque d'eau, c'est pourquoi nous les avons déraciné à l'automne pour en replanter cet automne ...mais en dehors de cette allée de lavande , notre jardin correspond aux photos de notre site...
    -concernant le côté intime de la terrasse, nous avons fait de notre mieux avec nos enfants et nos petits-enfants qui sont en vacances chez nous actuellement, pour vous déranger le moins possible en utilisant une partie de la terrasse et vous laissant à votre disposition l'autre partie , sachant que notre terrasse a une capacité de 100m²...
    -concernant la table d'hôte, nous en avions discuté à votre arrivée et notre site ne mentionne plus la table d'hôte que dans les commentaires laissés par nos hôtes...
    - la route est à 60m de notre maison et est très passagère à certaines heures de la journée, mais le soir la circulation est beaucoup plus faible ainsi que la nuit , ce qui permet d'être au calme assuré aussi par les fenêtres à double vitrages récentes...
    -nous changerons la barre de douche comme vous le suggérez, quant à la cuisine avec le four à pain en fond elle est dans le style rustique de notre maison qui date de 1840...
    -et pour finir, nous sommes bien à 1,5km de l'entrée de Carpentras et 2,5 à 3kms du centre...
    Cordialement
    Corinne et Olivier

  • 10 sterren

    In Frankrijk nooit een ontvangst gehad als bij deze geweldige mensen.

    Reactie van Corinne et Olivier Beylard

    Merci Madeleine et Gérard,
    nous garderons un excellent souvenir de votre séjour chez nous.

  • Simon van Duinen uit Roden

    9 sterren

    Twee overnachtingen gehad in Mas Solige. Absoluut een aanrader. Zeer vriendelijke gastvrouw (Corinne) en gastheer (Olivier). Wij hadden de beschikking over de kamer Fleur de Lys. Een zeer grote kamer waar voldoende ruimte is voor vier personen. Bij de kamers is een gemeenschappelijk terras waar verschillende zitjes zijn gemaakt. Zitjes waar een ieder voldoende privacy heeft. De schommelbank was onze favoriet. Het ontbijt was ook goed geregeld. Het is mogelijk een hapje en/of een drankje te bestellen bij Corinne en Olivier. Zij berekenen zeer acceptabele prijzen, een halve liter rose voor 4 euro en een halve liter bier voor 2 euro. Voor wat betreft de omgeving is de Mont Ventoux een aanrader. Wij kunnen dit onderkomen dan ook zeker aanbevelen voor mensen die in de omgeving van de Mont Ventoux iets zoeken.

Beschrijving van en afstand naar skigebieden

Gebied: Monts Serein (Monts Ventoux) Departement Vaucluse

Afstand: 15 - 30 km tot skigebied

Culinair en wijn

Winkels en restaurants vindt u op 1,5 km in Carpentras en andere restaurants liggen in de dorpen rondom de Mont-Ventoux. Ontdek ook de grote wijnen van de Côtes du Rhône, Côtes du Ventoux, Côtes du Luberon, Châteauneuf du Pape, etc... In de wijnkelders en de wijndomeinen van het gebied kunt u de witte, rose en rode wijnen proeven.
Elk dorp rondom de Mont Ventoux heeft een tweewekelijkse markt van 8 tot 14 u.
Verder hebben sommige dorpen ook een tweewekelijkse avondmarkt van 17 tot 19 uur, waar u produkten van het land kunt kopen, die de producenten zelf hebben verbouwd en geoogst. Tussenkomst van handelaren is verboden. U vindt hier produkten van de boerderij, zoals groente, fruit, kaas, gevogelte, wijn, honing, vruchtensappen, bloemen...

Wat is er te doen

U kunt golfen in Saumane op 15 minuten, waar een 18-holes golfbaan is. Verder zijn er hier mooie fietstochten te maken over de talloze weggetjes in de omgeving, en op de Mont Ventoux.
Wandelen is natuurlijk ook gewoon mogelijk.
Op 1,5 km kunt u tennissen. Op 10 minuten is er de mogelijkheid om te zwemmen.
In de omgeving kunt u ook paardrijden. U kunt hier vissen, en klimmen. Verder is er in de buurt een vliegschool waar u met een ultralight kunt leren vliegen.
Op 15 minuten rijden kunt u kanoen en kajakken (Isle sur la Sorgue).

  • Skiën
  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport
  • Langlaufen

Wat je ook moet weten...

De Mas Solige ligt op 60 minuten van het vliegveld van Marseille, op 30 minuten van het vliegveld van Avignon, en op 25 minuten van het TGV-station van Avignon.
Komt u uit het noorden, dan neemt u de afslag Orange Sud richting Carpentras. In Carpentras gaat u richting Mont Ventoux en dan naar Bedoin (D974).
De Mas Solige ligt aan uw linkerhand op 1,5 km buiten Carpentras.
Komt u uit het zuiden, dan neemt u de afslag Avignon Nord richting Carpentras. In Carpentras gaat u richting Mont Ventoux en dan naar Bedoin (D974).
De Mas Solige ligt aan uw linkerhand op 1,5 km buiten Carpentras.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Laagseizoen: januari, februari, maart, oktober, november, december
Halfseizoen: april, mei, juni, september
Hoogseizoen: juli, augustus
De tarieven van Gite l'Amandier zijn gebaseerd op een verblijf van 2 personen (1 woonkamer van 30 m2 met een open keuken, zithoek met 2-persoonsslaapbank en 1 eenpersoonsbed, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed, 1 badkamer).
Er is de mogelijkheid om met 4 personen te verblijven tegen een supplement van 50 euro per persoon per week.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 440

Prijs per week vanaf

€ 440

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie