Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Fleur Bleue

Bekijk album (22)
/
  • 4
  • 1
  • 2
  • 2
  • 2
  • 1
8,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'La Fleur Bleue'

Fiejette Worm heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 27 sep 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La Fleur Bleue heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in september 2022
L. Austen

Het is een mooie gîtes op een prachtige locatie. Als je aan komt rijden denk je: ja dit is Frankrijk. Helaas zijn er toch een aantal zaken waardoor wij maar een 6 geven.

1) De ontvangst. Deze was totaal niet gastvriendelijk. We zijn ontvangen door David. Eigenlijk was het: dit is de gîtes, het afval moet in het dorpje verderop veel succes. Totaal geen uitleg over bijvoorbeeld hoor de gasoven werkt etc. Ook niet eens de vraag: goede reis gehad? Welkom, etc. Het is dus zeker geen hartelijke ontvangst. Ook hebben we van tevoren aangegeven dat we mee wilden eten in het restaurant. Toen ik daar naar vroeg werd er gezegd: o jullie hebben niet gereserveerd en eigenlijk zitten we vol, maar voor vanavond kan het dan wel. Terwijl we wel gewoon gereserveerd hadden. Ook werd er gezegd: aub op tijd aangegeven of jullie mee eten, maar tot donderdag zitten we sowieso al vol in de avond dus dat gaat niet. Ook weer niet heel gastvrij, voor mensen die 2 weken in je huisje blijven en daar veel geld achter laten. Wel kregen we bij het avondeten van Fiejette een aantal tips voor restaurantjes en leuke rommelmarkten. Dat was dan wel weer heel fijn!

2: de schoonmaak. We wisten dat alles was ingericht met oud Frans boeren antiek. Dus dat veel oif is etc. is niks mis mee. Dat is juist de charme van het huisje. Maar dat betekent niet dat het niet schoon hoeft te zijn. Er lag heel veel stof, overal spinnenwebben en op heel keukengerei zaten nog etensresten van vorige gasten (zie foto's). Het ergste was de waterkoker deze mag wel eensgoed schoongemaakt en ontkalkt worden. Ook hebben we alle borden, mokken, glazen en pannen eerst in de vaatwasser gedaan voor gebruik omdat veel gewoon niet goed schoon was. Jammer en dit moet zeker beter. Verder wordt het tijd voor een nieuwe bank en relaxstoel want deze zitten echt oncomfortabel.

3. Terrein en "hottub". Op het terrein ligt toch wel veel rotzooi. Zo staan er tafeks die op instorten staan en ligt er hier en daar afval dat gewoon opgeruimd moet worden. Verder is de hottub geen hottub. Oudjes slaan in de zomer bij 35 graden, want alleen dan werken de panelen goed genoeg om hem warm te krijgen en anders is het water gewoon ijsjoud. Toren ik aan David ging vragen hoe hij werkte gaf ie aan dat je nu niet warm te krijgen was (terwijl het toch minimaal 25 graden met volop zon was). Toch ik zei: maar dan is het toch geen hottub als ik hem niet warm kan stoken? Kreeg ik heel bot: ja hoe moet je het dan noemen? Nou geen hottub dus. Vermeld dit dan ook duidelijk op de site. En David mag zich best eens wat gastvriendelijker opstellen.

4. Geluidsoverlast. Het huisjes ligt naast het terras van het restaurant. Als het 's avonds druk is op het terra heb je hier veel overlast. Gasten schreeuwen en praten soms heel hard. Er wordt geen rekening gehouden met de gasten van de gîtes.

Je krijgt een beetje het gevoel alsof ze het er maar bij doen en het restaurant veel belangrijker vinden. Jammer. Zo is ook de infomap al lang niet bijgewerkt, want er staan bijvoorbeeld waterparken in die al jaren dichtzijn. Werk dit gewoon elk seizoen even bij!

Wij hebben zeker een fijne vakantie gehad, maar zouden niet nogmaals naar deze gîtes gaan en hem ook niet aanraden.

6
Reactie van Fiejette Worm

 We krijgen net de recensie onder ogen. Wat jammer dat u niet even langs bent gekomen met deze grieven. Het is zoveel makkelijker om dit aan te pakken als u er bent; dan heeft u ook meer plezier in het verblijf en hebben we een kans om uw nare ervaringen te verbeteren. Fiejette en David

Bezocht in juli 2022

Wat een heerlijke plek! Het is een heel fijn, gezellig huisje met alles aanwezig wat je wenst. De omringende tuin is heel prettig om gebruik van te maken, en het badje maakt het helemaal af tijdens hete zomers. Het bijbehorende restaurant is heerlijk, het eten is echt uitzonderlijk goed en de wijnen zijn heel lekker. We raden deze plek zeker aan.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie