Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Aux remparts

Bekijk album (14)
/
 

Beschikbaarheid van 'Aux remparts'

Gilles van der Putt heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 30 mei 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Aux remparts heeft 24 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

6,7
Bezocht in september 2021

Leuk authentiek Provençaals huis met mooie groene afgesloten tuin in het prachtige Gigondas. Aangenaam en rustig dorp met leuke restaurants, een winkel en vele goede wijnkelders. Een goede uitvalsbasis naar veel bezienswaardigheden, Middeleeuwse dorpen en wijn caves. Mooie natuur voor lange wandelingen.

8
Bezocht in februari 2021

We zijn erg teleurgesteld over deze gite
Op de site gites.nl staan veel positieve opmerkingen, maar het gastenboek in het huis vermeldt al sedert meer dan 5 jaar allerlei euvels en tekortkomingen…
huis (beneden) ruikt onfris;
- plafonds: beschadigd aan ingang, schimmel en afbladderende verf..
- in de voorkamer met salon: geen verlichting enkel een klein lampje
- keuken: weinig comfort, afgeleefd en dringend aan opfrissing/vernieuwing toe. Bestek en servies zijn een verzameling van afzonderlijke stukken, slechts 2 wijnglazen…
- elektriciteit: veel te weinig stopcontacten. verlengsnoeren met stekkerdoos zijn volgens alle bevindingen niet veilig.
- welkomstboekje straalt weinig fierheid uit: besmeurd, gekreukeld…
- bovenverdieping: geen licht op de tweede kamer, beperkte verlichting in de grote slaapkamer, amper bruikbare kleerhangers
- badkamer: vuil, roest, geen stopcontact voor haardroger, scheerapparaat, tandenborstel. Verouderd en afgeleefde indruk. De badkamer schreeuwt om vernieuwing.
-
Na 1 week zijn we vertrokken, hoewel 2 weken geboekt. Enkel de locatie in het dorp is schitterend.

2
Reactie van Gilles van der Putt

Geachte heer Ghijsens, Het is zeker zo dat er, mede als gevolg van bijzondere omstandigheden nogal wat achterstallig onderhoud was ten tijde van uw bezoek. Tegelijkertijd zijn wij als familie van mening dat u wel erg veel nadruk legt op allerlei, relatief kleine ongemakken. Andere huurders hadden ook wel melding gemaakt van (sommige van) deze gebreken maar u bent werkelijk de enige die zich hier dermate aan heeft gestoord dat hij er zelfs zijn vakantie om heeft afgebroken. Ons inziens enigszins buitenproportioneel maar het blijft natuurlijk een persoonlijke afweging. We kunnen in elk geval melden dat alle gebreken inmiddels zijn hersteld en dat het huis weer voldoet aan alle gestelde verwachtingen. Mvg, Familie van der Putt

Bezocht in augustus 2019

Beste familie van der Putt,

Inmiddels zijn we weer twee dagen terug in ons kikkerlandje en missen de sfeervolle, romantische gîte met z'n geweldig bordesje met betoverend mooie inspirerende uitzichten en waanzinnig kleurende luchten van intens tot pastelkleurig enorm.

Wat een euforie toen we de deur voor het eerst open deden en we de woonkamer en keuken zagen. Het huisje(tot badkamer aan toe met mooie tegeltjes en heerlijke bad) heeft alles wat ik te wensen heb voor een vakantie in deze omgeving. .

Ondanks dat we veel hebben gezien en gedaan, hebben we oprecht met volle teugen genoten van het huisje. 's Avonds kaarsje aan met klassieke muziek of jazz muziek vanuit de installatie op de achtergrond en uiteraard een wijntje zittend op het bordesje.

Bedankt voor deze heerlijke ervaring.

Warme groetjes,

Wanda & René

10
Bezocht in juli 2017

Wij hebben 2 weken een fijne tijd gehad in het gastvrije zomerhuis met de zonnige en schaduwrijke tuin, het uitzicht is geweldig, iedere avond de zonsondergang en de voorstelling van de vogels!
Prima plek om tot rust te komen en de mooie omgeving te verkennen; leuke dorpjes,gezellige Provençaalse markten en talrijke wijnproeverijen.
Wij zijn zeker van plan ooit terug te komen!

9
Bezocht in november 2016

Beste Familie van der Putt
We hebben een fantastisch verblijf in uw huis gehad, en wat is de omgeving en de natuur prachtig in deze tijd van het jaar (november) we hebben genoten van de kleurenpracht en met zo n gemiddelde 15 graden konden we ook nog heerlijk van het zonnetje genieten.

vr groet T Arends

8

Hier geweest? Schrijf een recensie