Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Heleen Steukers

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, bebouwde omgeving

In Roaix, Provence, bevindt zich het ruim opgezet kleinschalige vakantieverblijf Résidence les belles Heures met 7 gîtes.
Het pareltje van de Résidence is de volledig gerenoveerde oude wijnboerderij (woning 1).
De woning biedt alle privacy en luxe die men kan wensen met daarbij een privé verwarmd zwembad, een poolhouse, eigen entree, 2 parkeerplaatsen achter de woning.
Op de eerste etage bevindt zich het leefgedeelte met een ruim terras en een geweldig uitzicht over de tuin, het zwembad, les Dentelles en zelfs de top van de Mont Ventoux kan gespot worden.
De woning (90m2) heeft een ruime living met een grote open U-vormige keuken met airco. In de woning bevinden zich 2 slaapkamers met eigen badkamer. Een slaapkamer heeft een dubbelbed van 180*200cm en de andere twee bedden van 90*200cm. De wc is gescheiden van de badkamers.
Aanwezig is een inductieplaat, vaatwasser, oven, koffiezetapparaat, Nespresso, waterkoker, grote koelkast/diepvries, haardroger, keukenmixer, stofzuiger, elektrische verwarming. Grote televisie met chromecast om eigen streaming (Netflix etc) te ontvangen.
In de tuin bevindt zich het verwarmde zwembad met watermassagejets. Er zijn diverse terrasjes. De tuin bevat olijfbomen met een bamboe overkapping.
Naast het zwembad bevindt zich het poolhouse (20 m2) met goed uitgeruste cuisine été, waar men gezellig kan zitten, lunchen/dineren.
Via een klein poortje is er toegang tot de andere faciliteiten die op het domein aanwezig zijn zoals de wasmachine, de kiosk, de grote tafel.

Op het domein bevinden zich nog 6 andere vakantiewoningen.
In de gemeenschappelijke tuin is nabij de fontein een ontmoetingsplek gecreëerd waar de gasten elkaar kunnen ontmoeten. Indien gewenst kan men deelnemen aan de gemeenschappelijke activiteiten (Happy Hour, wijnproeverij, Fête du Jardin) die georganiseerd worden.
Op het domein is er een wellness gebouw waar manuele massages en klank-bad-sessies worden gegeven.

Tijdens uw verblijf geniet u van een atmosfeer van rust, privacy, ontspanning, kwaliteit en luxe. Het park is daardoor minder geschikt voor (kleine) actieve kinderen die graag willen spelen.
Een vakantieverblijf in Roaix is met name geschikt voor mensen die willen ontspannen, onthaasten, wandelen, wielrennen, het bezoeken van interessante steden, markten, pittoreske dorpjes, kennis willen maken met de Côte du Rhône wijnen, maar vooral genieten van de vele culinaire plekjes en de zon (bijna twee keer zoveel zon als in Nederland/Belgie)!

Heleen en Eric houden zich sinds 2010 bezig met het beheer van het park. Omdat het park diverse mogelijkheden biedt (rust/privacy, luxe, gezelligheid, groepen) stemmen we graag af welke woning(en) het beste aansluit(en) op de wensen en verwachtingen van de gasten.
Mocht u interesse hebben of nadere informatie wensen neemt u dan gerust contact met ons op.

Graag tot ziens bij Résidence Les Belles Heures, 'een plek waar je je thuis voelt'

Voor meer info zie WWW.PROVENCEHOLIDAY.EU

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Bastide des Anges'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Ferme is onderdeel van een kleinschalig parkje met 7 andere woningen en biedt daardoor veel privacy.

Men kan gebruik maken van de aanwezige de kiosk, de gemeenschappelijke ontmoetingsplek, waar de gasten elkaar kunnen ontmoeten en waar activiteiten zoals de Happy Hour, wijnproeverij, plaatsvinden.
Een verblijf leent zich het best voor mensen die voor ontspanning en rust komen en willen genieten van de zon en de vele mogelijkheden (markten, pittoreske dorpjes, wijnen, culinair verrassingen) die de Provence te bieden heeft.

Om de rust te garanderen over het park is de locatie niet geschikt voor drukke kinderen.

  • In/bij een dorp
  • OV toegankelijk

Recensies

Bastide des Anges heeft de afgelopen 4 jaar 6 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.166666666666666 sterren
  • 9 sterren

    Het was inmiddels de 3e of 4e x dat we bij Heleen en Eric, op hun steeds maar mooier wordende Parque waren en het was wederom super relaxed en geweldig om daar weer helemaal bij te tanken. Wat een voorbeeldig vakantiepark is dit, we hebben niks tegen kinderen en huisdieren maar dat ze er niet (welkom) zijn is wel een van de zegeningen in dit paradijselijke Zen park ! De centrale ligging van Les Bellles Heures is in het Zuid Rhone gebied super handig wanneer je bv op wijnreis bent, iedere 5 a 10 km naar links, rechts, noordelijk of zuidelijk vanaf het park gezien, zijn de fijnste wijnhuizen te bezoeken. Bij deze dan ook de vermelding dat de zoon van Heleen en Eric een zeer getalenteerde jonge wijnmaker is geworden, zijn prachtige wijnen deden me echt perplex staan bij het proeven van zijn witte en rode 'Laurens Deblaere' wijnen! Wat een pure fruitige frisheid, naast de spannende smaak en geur. Echte pareltjes, een extra zegening voor het aanbod in de zuidelijke Côte du Rhône wijnen. Ga er naar toe mensen, het is echt super daar.

  • 9 sterren

    Vanwege slecht weer naar dit adres uitgeweken, zondag avond gebeld, maandagavond daar gearriveerd. Gastvrij ontvangen ondanks late tijdstip door Eric. Heel fijn huisje voor 3 personen geschikt, gezellig en goed ingericht. Prima keuken met goede apparatuur, goede bedden en goede stoelen onder de luifel buiten. Prachtige tuin met heerlijk zwembad. Gezellige en heerlijke maaltijd met andere bewoners gehad, gekookt door de buurman/ kok. Wijnproeverij door Eric georganiseerd was ook leuk. Echt een fijn adres om heen te gaan! Alleen de krekels waren luidruchtig.....................

  • 9 sterren

    Wat een verrassing dit prachtige domein! Wij zaten met onze 2 dochters in huis 7, een ruim, gezellig en schoon huis met een fantastisch ruime tuin. Wat een rust en ruimte! In de omgeving is zoveel te doen (stadjes, marktjes, Mont Ventoux) dat we lang niet alles hebben kunnen doen in 1 week. Ook hebben we heerlijk gebruik gemaakt van het mooie zwembad. Eric en Heleen staan voor je klaar en hebben goede tips voor uitstapjes en restaurantjes. Wij komen graag nog een keer terug.

Culinair en wijn

Op korte loop afstand bevindt zich een kleine supermarkt, een bakker, een slager en pizza car.
Op 1. kilometer afstand ligt het restaurant L' As De Coeur. Dit restaurant heeft een heerlijke dagmenu met een uitstekende prijs/kwaliteit.
Regelmatig wordt er op het domein een wijnproeverij georganiseerd door een Nederlandstalige Oenoloog.
Binnen een straal van 5 km zijn er diverse gezellige en goede restaurants.
Het gebied staat bekend om de vele bekende en goede wijnsoorten (Gigondas, Vacquaras, Seguret).

Wat is er te doen

- verwarmd privé zwembad van 4 bij 10 m en 1,4 m diep.
- Ontspanningsmassage door masseuse.
- Wijnproeverij, op een leuke en interessante manier zal œnoloog Laurens Deblaere u kennis laten maken met de Côte du Rhône wijnen. Zo leert u o.a. hoe de Rhônewijnen worden gemaakt, hoe de prijs en kwaliteit wordt bepaald, hoe wijn moet worden geproefd. Laurens heeft vele wijnboeren in de omgeving bezocht en heeft daardoor enkele bijzondere wijnen bij elkaar gebracht. Daarnaast heeft hij een Côte du Rhône Village gemaakt voor de gasten van Résidence Les Belles Heures. De wijn is gemaakt van de beste druiven uit de omgeving. Gedurende de wijnproeverij laat hij verschillende wijnen proeven. Maximaal deelname 15-18 personen.
- Happy Hour, gasten worden uitgenodigd voor een drankje. Dit biedt de mogelijkheid om de andere gasten te ontmoeten en informatie uit te wisselen.
- Eén keer week Fête du Jardin, Table d'hôtes 3 gangen diner aan de grote tafel met de andere gasten (20-25 Euro)
- Auto uitstapjes; Informatiemap met tips voor uitstapjes is in elke woning aanwezig. Deze bevat meer dan 45 uitstapjes voor de auto welke binnen 1,5 uur bereikt kunnen worden
- Fiets- en wandelingen uitgestippeld vanaf het vakantiepark. Op verzoek worden de informatiemappen uitgeleend.
- Er is een TV met chromecast

  • Activiteitenprogramma
  • Bij wandelpaden
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Een professionele masseuse biedt wekelijks een heerlijke ontspanningsmassage aan.
De temperatuur van het zwembad is minimaal 25 graden.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Annulering:
Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten. In het geval van annulering geldt de volgende regeling voor het verrekening van kosten:
- 20% van huurbedrag tot 2 maanden voor het begin van de huurperiode.
- 40% van huurbedrag tot 1 maand voor het begin van de huurperiode.  
- 80% van huurbedrag tot twee weken voor aankomst van de huurperiode.
- 100% van huurbedrag twee weken voor aankomst van de huurperiode.

ZIe voor meer informatie over annuleringen onze website www.provenceholiday.eu

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 125,00
  • Beddengoed - per persoon (optioneel) € 17,50
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 10,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 1.250

Prijs per week vanaf

€ 1.250