Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

La Garussière is een vrijstaand nieuw huis aan de rand van een mooi oud gehucht voorzien van een groot terras met prachtig uitzicht over de Luberon. Het huis zelf en de directe omgeving zijn uitermate aantrekkelijk voor wie van het buitenleven houdt. Het huis van 140m2 is eenvoudig maar smaakvol ingericht met twee 2-persoons slaapkamers, ieder met een eigen toilet-badkamer. Gekoppeld aan een van de slaapkamers is een ruime badkamer/toilet met een aantal rolstoel voorzieningen. In de tweede badkamer zijn twee wastafels, een ligbad, en een douche aanwezig. Op de gang is een derde toilet. De keuken is volledig ingericht met elektrische oven en kookplaat, magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, etc. Naast de keuken is een bijkeuken met wasmachine. De grote woon- tevens eetkamer die in verbinding staat met de keuken opent op een groot houten terras met uitzicht over een schitterend provençaals landschap. Het terras is voorzien van eettafel, stoelen en een ligstoel.
Wifi is beschikbaar en een DVD speller is aanwezig voor film liefhebbers plus een CD speler. Geen huisdieren.
Gebruikers van rolstoel voorziening worden van harte aanbevolen met ons persoonlijk te overleggen.

Het omliggende landschap nodigt uit de natuurliefhebber uit om te wandelen of fietstochten te maken direct vanuit het huis. In de omgeving zijn mooie oude schilderachtige dorpen. De kleine karakteristieke dorpen in de buurt bieden vele mogelijkheden tot eigen ‘ontdekkingen’ in deze prachtige streek. De historische steden Avignon, Orange en Aix-en-Provence zijn ook binnen makkelijke rijafstand.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Internet
  • Haardroger
  • Bad

Beschikbaarheid van 'La Garussière'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Garussiere ligt op de rand van het pittoreske oud provencaalse gehucht Les Cordiers. Dit nieuwbouw rolstoeltoegangelijke huis, gebouwd op een perceel van 2250 m2 heeft een schitterend uitzicht op wijngaarden, boomgaarden en, in de verte, de Luberon bergen. In de naaste omgeving, direct vanuit het huis, zijn er tal van wandelroutes. De meeste van deze bevinden zich in in de nabije natuur gebieden van de Vauclause. Informatie over een aantal van deze routes is in het huis te vinden.
Het middeleeuwse dorp St. Saturnin les Apt ligt op 4 km afstand. Per auto, fiets of wandelend kan men hier boodschappen doen bij de locale boulanger, slager, en ‘supermarche’. In St. Saturnin is ook een prachtig ‘piscine municipal’ wat het kloppende hart van het dorp vormt in de zomermaanden.
Voor uitgebreide boodschappen komt men terecht in Apt, een middelgrote oude markt stad die op 6 km afstand makkelijk bereikbaar is. Zowel een grote zaterdag markt in de buitenlucht als een aantal grote supermarkts laten op het gebied van etens-boodschappen niets te wensen over. Vooral de zaterdag markt is een aanrader voor diegene die de locale producten wil ontdekken en proeven.
Binnen aan afstand van 30 km zijn er een aantal prachtige oude dorpen, ieder met een eigen, markant karakter en geschiedenis – Bonnieux, Lacoste, Menerbes, Gordes, Roussillon - om een paar te noemen.
Dit alles in de vruchtbare Luberon vallei, met haar olijfboomgaarden,
wijngaarden, fruitbomen, en lavendel. Op makkelijke rij afstand, kan men de bekende historische steden Avignon, Aix-en-Provence, Orange, Arles, etc. bezoeken voor dag tripjes. In deze steden zijn er vooral in de zomer maanden vele culturele evenementen georganiseerd.
De middellandse zee is bereikbaar binnen anderhalf uur.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

La Garussière heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    We hebben met veel plezier een week in La Garussière doorgebracht. Het is een zeer ruim huis op een mooie en rustige plek met een prachtig uitzicht. Alle voorzieningen waren aanwezig voor een prettig verblijf. De eigenaar geeft goede en duidelijke informatie.

Culinair en wijn

De Luberon is behalve om natuurschoon ook bekend om zijn wijnen en u kunt vele proeverijen aantreffen. Denk aan: Chateau La Canorgue, Vignobles Aureto. Chateau de La Garelle, Chateau Les Eydins om een paar te noemen.
Culinair is de Provence bekend waar het gaat om luxe restaurants, maar ook voor een meer alledaagse rustieke maaltijd is er lokaal van alles te vinden. Buiten het seizoen zijn minder restauranten open maar er is nog altijd een ruime aanbod.

Wat is er te doen

In de omgeving van vakantiehuis La Garussière is er veel te ontdekken voor wandelaars en fietsers: direct vanuit het huis maar ook in de wijde omgeving kunnen zij hun tocht beginnen door het liefelijke zacht glooiende landschap. Het nationale park van de “Luberon” is de moeite zeer waard. Er zijn voor wie dat wenst in het huis goede kaarten en uitgezette goed gemarkeerde tochten. Ook mountainbikers kunnen hun hart ophalen in de nabije omgeving.
Zwemmen: er is een schitterend openbaar zwembad in het nabij gelegen dorp St. Saturnin-les-Apt.
Excursie mogelijkheden : de vele schilderachtig oud romaanse dorpjes, steden als Avignon, Arles, Nimes en Aix-en-Provence, muzikale zomerfestivals , sfeervolle dorps-markten waar voor liefhebbers ook vaak biologische producten te koop zijn.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Watersport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Verhuur is per week ingaande op zaterdag.
Prijzen:
Maart, april, t/m half mei : € 625,00 per week.
Half mei t/m half september€ 675,00 per week
September, oktober, november € 625,00 per week

Zelf handdoeken en lakens meenemen (1.40 x 2 m).
Borg € 300 ( teruggestort bij geen schade).
Schoonmaken : het huis dient opgeleverd te worden zoals het bij aanvang is aangetroffen. Zoniet dan worden schoonmaakkosten met de borg verrekend.

Voor specifieke vragen over de toegankelijkheid staan staan wij open voor nader contact.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten

Zelf meenemen

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 675

Prijs per week vanaf

€ 675

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie