Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 2 dagen.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Omringd door biologische wijngaarden van een cru van de Cote du Rhone ,Vacqueyras, bevindt zich een luxe gite voor 3 personen
Er zijn meer plekken met een mooi uitzicht in de Vaucluse.
Maar staande op uw terras ziet u maar zelden de reus van de Provence , de Ventoux en de Dentelles de Montmirail in een oog opslag. Aan uw terras ligt een "bassin de nage " (een klein maar fijn afkoelbad van 5 bij 2 meter) met het uiterlijk van een ouderwets bassin waar groot en klein zich heerlijk kunnen vermaken en verfrissen. Aan de grote tafel op het terras kunt u heerlijk dineren of gezellig barbecuen. Aan de rand van het zwembad staan ligstoelen klaar om lekker in te luieren en te genieten van het schitterende uitzicht. U heeft een privétuin met loungeset, verder kunt u gebruik maken van de hele tuin en de boulebaan. De gite is in 2022 als extensie aan het hoofdhuis gebouwd. U komt de gite binnen via een entree met toilet.
Een deur leidt naar een slaapkamer, met schitterend uitzicht, een douche en openslaande deur naar een klein terras. Links van de entree betreedt u een grote sfeervolle hoge living (45M) loft style) met balken in zicht. Er is een open keuken in de loft. Door de grote stalen pui met openslaande deuren heeft u een fantastisch uitzicht op de Mont Ventoux en de Dentelles.
In de zorgvuldig ingerichte en smaakvolle living, met een hoogte van 5 meter, vindt u een houtkachel (voor het voor- en na seizoen) en een mooie open keuken uitgerust met kookplaat, koelkast, vaatwasser en magnetron. Er is grote zorg besteed aan de luxe afwerking met een blik op de charme van de Provence . De living, en de slaapkamer zijn voorzien van airconditioning. Voor een derde persoon is er een slaapbank in de living. Bij aankomst zijn de bedden voor u opgemaakt, er zijn voldoende badhanddoeken, handdoeken en theedoeken aanwezig. Ook voor het zwembad liggen er badlakens voor u klaar. Avontuurlijke gasten kunnen ook een nacht in de wijnton doorbrengen, een authentieke wijnton die tot slaapvertrek is omgebouwd en in de tuin aan de rand van de wijngaard staat. Slapen onder de sterrenhemel in de ton is een unieke ervaring...

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Raimbaut'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De gite ligt op de hoogvlakte van Sarrians. Het kanaal van Carpentras loopt achter langst de gite. Vanuit de gite kunnen prachtige wandelingen en fietstochten gemaakt worden. Het dorp Sarrians ligt op 6 km van de gite.
In het dorp zijn diverse restaurantjes en twee supermarkten: de Liddle en de Intermarché. Op zaterdag en zondag is er een kleine markt op het dorpsplein. Bovendien zijn er in de omgeving vele leuke Provençaalse markten en vlooien- en antiekmarkten.,

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Raimbaut heeft de afgelopen 4 jaar 19 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.894736842105264 sterren
  • 10 sterren

    Na 2 maal te verblijven in gite "Le Bregoux" waren we benieuwd naar de nieuwe gite van Mariette op haar nieuw stekje in Sarrians. Wat een prachtige plaats is dit! Het uitzicht op de Dentelles de Montmirail en de Mont Ventoux is echt adembenemend, net een postkaartje.
    De gite is zeer mooi ingericht: mooie leefruimte, praktische keuken,... Op het terras, dat tussen de wijnranken ligt, is het zalig om te vertoeven. Het zwembad is een meerwaarde op warme dagen, onze dochter heeft er veel plezier in gehad. Het is een zalige vakantiewoning waar je volledig tot rust komt. Een echte aanrader.

  • 10 sterren

    Ach waren wir glücklich in Sarrians bei Mariette. Das Haus Raimbaut hat all unsere Vorstellungen noch übertroffen. Man spürt sofort die Liebe und Sorgfalt die beim Bau und Einrichten vorausgegangen sind. Da hat die liebenswerte Mariette in feines Gespühr und ein goldenes Händchen. Hat man Fragen oder Anliegen, Mariette ist immer hilfsbereich. Überrascht hat uns die Ruhe der Lage. Und zwar Tagsüber wie auch Nachts. wir waren zum relaxen zwei Wochen im Raimbaut. Der Luxus fängt schon morgens früh an. Wenn man mit noch verschlafenen Augen die Vorhänge öffnet und die grandiose Aussicht geniesst. Wir haben sehr viel Zeit auf der Terrasse am grossen Holztisch, in den Liegenstühlen um den Pool und den Loung Möbel verbracht. Wird es mal etwas heiss, ein Schattenplatz finden sich immer. Manchmal haben wir uns gefragt sind Mariette und ihr Sohn Paul überhaupt vis-a-vis? Sie nehmen extrem Rücksicht wenn Feriengäste da sind. Wir suchten ein Paradies, und fanden es auch. Nochmals herzlichen Dank liebe Mariette

  • 10 sterren

    We hebben een hele goede week gehad in gite Raimbaut. Het huisje is zeer mooi ingericht en goed voorzien van alles. De ligging is uitstekend voor uitstapjes en wannneer je hiervan terugkwam kon je helemaal ontspannen op het prachtige terras met een geweldig uitzicht op de wijngaarden en een goed afkoelend zwembad. Bovendien is Mariette een uitstekende gastvrouw die ons een hartelijk welkom gaf en waar we bij terecht konden als we hulp nodig hadden. Bedankt voor een hele fijne week!

Culinair en wijn

De Provence is een culinair paradijs. Veel versmarkten en bijzondere restaurantjes; De villages van de cote du rhone produceren een voortreffelijke en nog steeds betaalbare wijn. De wijnboeren werken nog kleinschalig en zijn terecht trots op hun product. Ook de zeer verzorgde caves coöperatives in de omgeving bieden interessante wijnen aan . In veel dorpen worden in Juli en Augustus wijnfeesten gehouden. Een must voor de ware liefhebber.

Wat is er te doen

De gite ligt ten midden van de wijngaarden van de cru Vacqueyras, op de hoogvlakte van Sarrians, een gebied dat bekend staat als de ' Garrigues'. Vanuit de woning kunt u prachtige fiets en wandeltochten maken. De Mont Ventoux en het massief van de Dentelles liggen op enkele kilometers afstand . Uiteraard bent U welkom bij de talrijke wijnboeren in Vacqueyras; Beaumes de Venise Gigondas en Chateauneuf voor een proeverij . Culinair geïnteresseerden kunnen hun hart ophalen in de eenvoudige dorpsrestaurants maar ook in de Michelin bekroonde gelegenheden in de regio. Cultuurliefhebbers kunnen genieten van het festival van Avignon of van de diverse opera's die spelen in het antieke theater van Orange

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 65,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 850

Prijs per week vanaf

€ 850