Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Domaine Les Demeures du Luc

Bekijk album (32)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
 

Beschikbaarheid van 'Domaine Les Demeures du Luc'

Emmy Dirksen heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 16 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in juni 2017
Jacques en Bianca

Vanuit Nederland begint de reis al prettig met de auto via de route du soleil. Eenmaal van de snelweg is het niet lang meer rijden naar het park, waar we op zeer prettige wijze werden ontvangen bij de huiselijke receptie, wegwijs werden gemaakt, en ons een prettig verblijf werd gewenst met een heerlijke fles wijn.

Eenmaal bij het huis aangekomen en de auto comfortabel voor de garage geparkeerd, weet je niet wat je overkomt als eenmaal binnen bent. De sfeer die dit huis ademt als je eenmaal binnen bent voelt als een warme deken en we voelden ons er meteen thuis. Juist de smaakvolle inrichting maakt het bijna dat je op het huis van je beste vriendin mag passen.
De ruime woonkamer met Nederlandse tv, comfortabele bank en stoelen bevestigen nog meer dit thuisgevoel. Vanuit de woonkamer kom je in de keuken welke voorzien is van alle gemakken, en met de olijfolie en de nodige Provençaalse kruiden nog op het aanrecht heb je het idee dat er echt op je gerekend is met het eten.

Vanuit de keuken kom je op een ruim overdekt terras met twee gezellige zithoekjes en een royale tuinset voor het eten en dit alles met een fantastisch uitzicht op de Luberon.
Vanaf het terras loop je via een stenen trap naar het iets lager gelegen goed onderhouden zwembad. Eenmaal per week meldde zich de “badmeester” van het park zich met een vriendelijk “bonjour” om het zwembad te controleren en met de waterstofzuiger de bodem van het bad schoon te maken.

Boven zijn de slaapkamers ruim en de bedden prima en met 2 badkamers hoefden wij niet op elkaar te wachten tijdens het ochtend-ritueel. Hoewel geen airco hebben we door het op de juiste momenten de luiken te gebruiken de temperatuur prima kunnen beheersen, ondanks dat het buiten overdag toch echt 30 graden was.

Het was nog geen 10 minuten rijden naar Isle-sur-la-Sorgue waar we onze ogen hebben uitgekeken op de fantastische antiekmarkt en hebben we kennis gemaakt met de vriendelijke inwoners, iets wat we niet overal in Frankrijk altijd ervaren hebben.

We hebben ons echt 2 weken “als God in Frankrijk gevoeld”

10

Hier geweest? Schrijf een recensie