Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Villa Puur Provence
Onze mooie, vrijstaande 8-persoons villa met privé-zwembad op het domaine Les Demeures du Luc heeft een zeer verzorgde inrichting en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Het prive zwembad is op verzoek verwarmbaar en de villa heeft voor alle 4 slaapkamers alsook de keuken en woonkamer separate airconditioning. De vertrekken zijn ruim, modern en smaakvol gedecoreerd.

De indeling van de villa is als volgt:

Begane grond
Sfeervolle woonkamer met comfortabele zithoek, houtkachel, TV (satelliet met Nederlandstalige zenders), dvd-speler, radio, speaker box met aansluiting voor IPod, ruime eethoek en openslaande deuren naar groot overdekt terras met mooi houten tuinmeubilair en een comfortabele loungeset. Onze vakantiewoning beschikt over een snelle draadloze WiFi-internetverbinding (de code wordt u bij uw boeking ter beschikking gesteld). Er is een bibliotheek met veel boeken aanwezig, daarin staan ook veel stripboeken voor de kinderen (en de oude jongeren). De kinderen beschikken verder over een grote mand vol met speelgoed voor binnen en buiten. Ruime, open keuken met afwasmachine, combimagnetron en koel/vriescombinatie. Apart toilet. Slaapkamer 1: twee 1-pers.bedden (2 m lang). Badkamer en suite met douche.

In de garage bevindt zich een wasmachine, wasdroger, droogrek, strijkijzer en strijkplank.

Eerste verdieping
Slaapkamers 2 en 3: elk met twee 1-pers.bedden (2 m lang). (Tweede) badkamer met bad en douche. Slaapkamer 4: twee 1-pers.bedden (2 m lang) en deur naar een mooi overdekt terras.Alle 4 slaapkamers beschikken over uitschuifbare horren. Apart (tweede) toilet. Voor alle 8 bedden zijn 4-seizoenen dekbedden aanwezig.

Onze villa ligt op een ruim perceel en beschikt over meerdere terrassen; grote veelal overdekte terrassen bij de villa en natuurlijk een heerlijk zonneterras bij het zwembad. Op de terrassen staat mooi teakhouten tuinmeubilair. U heeft steeds een prachtig uitzicht op het (verwarmbare) prive-zwembad en de tuin, maar u kunt ook genieten van de mooie vergezichten en de bosrijke omgeving. Het zwembad heeft een afmeting van 10 x 4 m en de diepte loopt af van 0,20 tot 1.90 m. Het gebruik van het zwembad is toegestaan vanaf eind april tot en met september. Voor de veiligheid is het zwembad afgedekt met een automatisch roldek.

Onze villa bevindt zich op het prachtig aangelegde domaine "Les Demeures du Luc" wat aan de rand ligt van een uitgestrekt natuurgebied. Het is op een helling van een heuvel gebouwd en heeft daardoor een prachtig uitzicht op de weide omgeving.

Het domaine bestaat uit 44 vrijstaande villa's met grote tuinen vol met Provençaalse bomen, struiken, bloeiende panten en kruiden. Het geheel omheinde domaine heeft het karakter van een lommerrijk dorp dat u betreedt via een beveiligde hoofdtoegang.

Verder heeft het domaine een groot gemeenschappelijk zwembad (20 x 8.50 m) met daarbij een apart kinderbadje en terrassen met zonnebedden. Bij het zwembad is tevens een overdekt terras waar kinderen onderling een potje kunnen tafeltennissen. De volwassenen kunnen terecht op de jeu-de-boules baan en de tennisbaan. .

Het domaine wordt beheerd door een vriendelijk en behulpzaam Nederlands echtpaar en bij de receptie kunt u terecht voor de broodservice (in juli en augustus), de huur van een barbecue en al uw overige vragen. Hier heeft u tevens de beschikking over draadloos internet.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad

Beschikbaarheid van 'Puur Provence'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het domaine is uitstekend bereikbaar met de auto, de trein (Avignon) of het vliegtuig (Marseille) en gelegen in een prachtige omgeving waar genoeg te zien en te doen is voor jong en oud.

Het Domaine ligt op 3 km van Fontaine de Vaucluse, bekend om zijn natuurlijke waterbron en 6 km van Isle-sur-la-Sorgue, een van de bekendste brocante dorpen van Frankrijk. Verder bevinden zich in de omgeving de dorpjes Gordes, Bonnieux, Rousillon,Carpentras, St. Remy-de-Provence en op ongeveer 25 km Avignon. Marseille (vliegveld) en Aix en Provence bereikt u met de auto binnen een uur.

*********

In het hoogseizoen de bijna onvermijdelijke zwarte en (donker) grijze zaterdagen op de Franse snelwegen vermijden? DAT KAN! In het hoogseizoen hebben wij in juli en augustus de dag van aankomst en vertrek vastgesteld op VRIJDAG.

*********

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Als god in Frankrijk... Goed eten en drinken gegarandeerd!

Wijnen
U bevindt zich in een heerlijke wijnstreek. Wat dacht u bijvoorbeeld van fijne rhone-wijnen als Gigondas en Vacqueyras... Maar ook de goede Ventoux wijnen uit de streek zijn niet te versmaden en de variëteit aan heerlijke koele rosé wijnen is werkelijk enorm! Enfin, keus te over, aan u om het allemaal te gaan proeven! Overigens: bij aankomst staat alvast een fijne fles rosé in de koelkast op u te wachten!

Eten
Aan restaurants geen gebrek. Voor elk wat wils: van eenvoudig tot Michelin ster, het is allemaal te vinden in de wijde omgeving. Le Vivier in Isle-sur-la-Sorgue, Cafe Fleurs, La Prevote, het is slechts een greep van de restaurants waar je een gezellige culinaire middag of avond kunt doorbrengen. Verder zijn er ook tal van restaurants waar u voor een wat gunstigere prijs terecht kunt, maar bovenal nog steeds heerlijk kunt eten: Restaurant La Geraldinette, Bistrot de Saumane en Le Petit Luberon zijn wat dat betreft onze 1e keuze. In de villa en bij de receptie op het domaine vindt u deze en nog meer informatie over restaurants in de omgeving.

Markten
In de omgeving is eigenlijk elke dag wel ergens een markt. Elke donderdag en zondag is er markt in Isle-sur-la-Sorgue. Dit is vooral op zondag een must om naar toe te gaan: naast groente, fruit en allerlei Provencaalse artikelen, is er ook een grote brocante markt waar u niet uitgekeken zult raken. Tot willen wij u de boerenmarkt in Velleron (10 min. rijden van onze villa) niet onthouden. Elke doordeweekse avond is de markt afgeladen met al het goede wat de Franse boeren te bieden hebben. En dat voor een hele fijne prijs!

Wat is er te doen

De omgeving ontdekken? Wat dacht u van een antiekjacht in het nabijgelegen stadje l’Isle-sur-Sorgue, het Venetië van Frankrijk? Wandelen door het schilderachtige dorp St. Remy-de-Provence? De bron van de rivier Sorgue bekijken in het leuke dorpje Fontaine-de-Vaucluse? Cultuur opsnuiven en winkelen in de mooie steden Avignon en Aix-en-Provence?

Sportief ingesteld? Opties te over! Wielrennen door de glooiende heuvels van de Provence met als hoogtepunt de Mont Ventoux? Heerlijk verkoelend kanoën over de Sorgue? Golfen op de indrukwekkende 18-holes golfbaan met uitzicht op les Monts de Vaucluse? Ook kunt u -direct vanaf het domaine- heerlijke wandelingen maken in het omringende natuurgebied. Wandelkaart mee en genieten maar!

Kinderen mee? Er is genoeg te doen! Van slingeren door de boomtoppen in het avontuurlijke boomklimpark van Saumane-de-Vaucluse, tot een kinderkayak parcours voor de allerkleinste durfals (kinderen van 3-8 jaar) vlakbij het Domaine in Fontaine-de-Vaucluse!

Of toch maar even helemaal niets? Dan blijft u lekker op het domaine met een goed boek op één van onze terrassen, neemt u een duik in ons heerlijke zwembad of doet u een namiddags spelletje jeu-de-boules op de baan vlakbij onze villa.

Wij heten u van harte welkom in onze villa!

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

Voor een uitgebreide fotoreportage en nog meer informatie over onze prachtige villa op domaine Les Demeures du Luc in Saumane-de-Vaucluse ontvangen wij u graag op onze uitgebreide website: www.puurprovence.com.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

SEIZOEN 2024

In het hoogseizoen is vanaf zaterdag 6 juli tot en met vrijdag 16 augustus de wissel- en aankomstdag bij Puur Provence op vrijdag. Op deze wijze bieden wij onze gasten de mogelijkheid de drukke zaterdagen op de Franse peage te ontlopen.
Prijzen en verblijfsperiode vanaf november 2024 zijn in gezamenlijke afstemming mogelijk, neem bij interesse svp vrijblijvend contact met ons op.

AIRCONDITIONING
Villa Puur Provence heeft volledige airconditioning in het hele huis. Heel plezierig in de ook in Frankrijk steeds warmer wordende zomers! Alle vier de slaapkamers (3 op de 1e verdieping en 1 op de begane grond) beschikken over een individueel instelbare airconditioning. In de woonkamer/keuken is tevens een extra zware airconditioning aangelegd. De kosten voor het gebruik van de airconditioning zijn in de periode van 6 juli t/m 31 augustus inclusief en reeds verwerkt in de huurprijs per week. Airconditioning buiten deze periode is op verzoek natuurlijk ook mogelijk en de kosten daarvan bedragen EUR 175 per week (of een deel daarvan) en worden apart in rekening gebracht.

ZWEMBADVERWARMING
Het zwembad van Villa Puur Provence heeft een aangename zwembadverwarming. De kosten daarvoor bedragen EUR 125 per week (of een deel daarvan) en worden apart in rekening gebracht. Als u bij uw boeking aangeeft hiervan gebruik te willen maken zorgen onze beheerders dat u kunt zwemmen in een fijn verwarmd zwembad!

KOSTEN TER PLAATSE SEIZOEN 2023 (2024 nog niet bekend, deze volgen zsm)
Borg: Euro 450,00 (verplicht) per CreditCard
Schoonmaak Euro 135,00 (verplicht)
Bedlinnen: Euro 11,00 per persoon per wissel (verplicht)
Handdoeken: Euro 9,00 per set per wissel (optie)
Keukendoeken: Euro 6,50 per set per wissel (optie)
Opgemaakte bedden bij aankomst: Euro 6,50 per persoon per wissel (optie)

Prijs is exclusief

  • Borg € 450,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 125,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 12,50
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 8,50

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Puur Provence heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.195

Prijs per week vanaf

€ 1.195