Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Nelly Rebel

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 8 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Villa Bon Séjour is een schitterende (2-8 persoons) luxe verbouwde villa met verwarmd privé zwembad op Villapark "les Demeures du Luc" in Saumane de Vaucluse in de Provence .

De villa is na aankoop door de eigenaar geheel verbouwd en smaakvol ingericht. De woning is voorzien van airco op de 4 slaapkamers en heeft een compleet nieuwe Provencaalse inrichting (zie alle foto's). Er is een groot overdekt terras, rondom het zwembad heeft het bovendien een fraai natuurstenen terrasvloer gekregen met daarop een grote eettafel. Er is een grote tuin rondom de villa met diverse tuinzitjes.

Deze vakantiewoning heeft een gezellig én zeer smaakvol ingerichte woonkamer met open keuken en eethoek. In de woonkamer vindt u de bank, 2 fauteuils, salontafel; televisie waarop u alle NL en 2 Belgische zenders kunt ontvangen. Ook heeft u de beschikking over een dvd-speler en een docking station voor uw muziek via MP3 of I-Phone. 
Moderne compleet ingerichte keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. U kunt koffie zetten met een Nespresso machine of sapjes persen met de sapcentrifuge of smoothies maken met de blender. 
In de garage vindt u een wasmachine en een wasdroger. Uiteraard is er goede Wifi internet aanwezig. 

Indeling:
Het huis heeft vier 2-persoons slaapkamers met nieuwe bedden, waarvan 1 slaapkamer op de begane grond is gelegen en voorzien van een  eigen badkamer. De andere 3 slaapkamers liggen op de 1e verdieping. Alle vier slaapkamers zijn voorzien van airco met afstandsbediening. Daarnaast zijn alle ramen van de slaapkamers voorzien van horren. 

De villa beschikt over 2 badkamers; één kleinere bij de 2-persoonsslaapkamer op de begane grond met douche en wastafel. Op de 1e verdieping is de grote badkamer met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. Zowel op de begane grond als op de 1e verdieping vindt u een separaat toilet. 

"Villa Bon Sejour" beschikt behalve over een royaal verwarmd privé zwembad met groot overdekt terras, ook over een zeer ruime en mooi aangelegde tuin. In de tuin staan diverse luxe ligstoelen en een loungeset. Er is een luxe elektrische WEBER barbecue (kooltjes zijn in deze omgeving vanwege brandgevaar, verboden). Groot terras is voorzien van een zeer fraaie vlakke natuurstenen vloer met daarop een royale eettafel en stoelen. U zult hier vanwege het mooie weer vaak zitten, of het nu ontbijt is, de lunch of een kopje koffie of een wijntje. U heeft hier echt alle ruimte en luxe!
Vanuit huis, terras en tuin heeft u een prachtig uitzicht op de bergen: de Petit Luberon. De woning heeft een eigen jeu de boulesbaan -met verlichting-.

Via de Receptie kunt u in het hoogseizoen brood bestellen en in een paar stappen vanaf uw vakantiehuis ophalen. 
In de zomer wordt er door het beheerderspaar van het Villapark voor de kinderen soms wat activiteiten georganiseerd.
U bent ook welkom rond het grote zwembad van 20x8 meter waar u trouwens ook uw baantjes kunt trekken...en nabij ligt ook nog een ondiep peuterbad. Ook hier staan ligstoelen en parasols voor u klaar. Het is bovendien een gezellig ontmoetingspunt voor de kinderen. 
Verder heeft u het medegebruik van de tennisbaan en de jeu de boules baan op het prachtige rustige villapark.
Op slechts 2 km is er een zeer fraaie 18 holes golfbaan gelegen.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Woning heeft een wallbox/laadpaal voor uw elektr. auto. Gebruik tegen een vaste vergoeding van € 25 p.wk.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Tennisbaan bij huis
  • TV
  • Internet
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad
  • Oplaadpunt

Beschikbaarheid van 'Villa "Bon Séjour"'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Villapark Demeures du Luc is rustig gelegen en telt 44 vrijstaande villa's op grote kavels grond die min of meer terrasvormig zijn en meelopen met de natuurlijke ligging van het park waardoor er hoogteverschillen zijn. Zo heeft elke villa een ander fraai uitzicht.

  • Landelijk
  • Bergachtig
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

In deze omgeving zijn veel restaurants te vinden; vooral in Isle-sur-la-Sorgue.

Wat is er te doen

Het villapark domiane les Demeures du Luc is gelegen in de heuvels tussen Isle-sur-la-Sorgue en Fontaine-de-Vaucluse; in het hart van de Provence.
Het park beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad van 20x8 meter met apart kinderbad en een gemeenschappelijke tennisbaan. Het park is alleen toegankelijk via een beveiligde entree.
In de omgeving van het domaine kunt u naast paardrijden, kanovaren, survivallen en golfen op de nabijgelegen Golf Provence Country Club, heerlijk genieten van lokale marktjes, gezellige terrasjes en uitstekende eetgelegenheden.

Onderstaande dorpjes en steden zijn maar een greep uit het grote aanbod van bezienswaardigheden.
In het hart van de Provence – centraal in de Vaucluse – ligt Isle-sur-la-Sorgue, een charmant, middeleeuws stadje nabij Avignon. Het centrum is bekend om zijn antiekwinkels, (antiek)markten, monumenten en gezellige terrassen. Zoals de naam al aangeeft, is de stad gebouwd op eilandjes in de rivier de Sorgue. De historische watermolens, de kanalen, de beroemde antiekmarkten en de culinaire faciliteiten geven Isle-sur-la-Sorgue een authentiek karakter. Met trots spreken de Fransen dan ook over het ‘Venetië van de Provence’.
Vlakbij Isle-sur-la-Sorgue, aan de bron van de Sorgue, ligt Fontaine-de-Vaucluse. Dit oude plaatsje herbergt de krachtigste bron van Frankrijk. De ondergrondse rivier aan de voet van de rots is goed voor maar liefst 90.000 liter water per seconde. Fontaine-de-Vaucluse dankt zijn populariteit niet uitsluitend aan dit indrukwekkende fenomeen; langs de oevers van de Sorgue kunt u uitstekend eten en winkelen. Vanuit Fontaine-de-Vaucluse zijn er mogelijkheden om de Sorgue per kano af te varen richting Isle-sur-la-Sorgue.
Gordes, ongetwijfeld één van de meest toeristische stadjes van de Vaucluse. Het lijkt of dit oude stadje met al zijn traditioneel gemetselde huizen en muurtjes, zo van de bergtop af zal glijden. Beroemd zijn de zogenaamde ‘Bories’, een soort hutten bestaande uit gestapelde stenen die dienst deden als schaapskooi of herderswoning.
Luberon, dit fraaie regionale park wordt aan de Zuidzijde begrensd door de bergketens van de Grand Lubéron en Petit Lubéron. Hier bevinden zich fraaie wijngaarden en pittoreske bergdorpjes, waaronder Rousillon, Ménerbes, Bonnieux en Lacoste. Dit laatste dorp wordt gedomineerd door de ruïnes van het kasteel van de Markies de Sade.
Arles: Hier kunt u een biertje drinken op het terras van Café de Nuit, het etablissement dat door Vincent van Gogh wereldberoemd werd. In de stad is door middel van speciale Vincent van Gogh-stoeptegels een wandeling te maken in zijn voetsporen. Ook in de omgeving van Arles zijn nog veel herinneringen te vinden aan Vincent van Gogh en stuit je op het uitzicht wat door hem werd vereeuwigd in zijn schilderijen.
Avignon, ooit zetel van de Pausen en nu hoofdstad van het departement Vaucluse, ligt op slechts 25 km afstand van Saumane-de-Vaucluse en is uw bezoek meer dan waard. Vanuit de tuinen van het ‘Palais des Papes’ heeft u een prachtig uitzicht op de beroemde ‘Pont d’Avignon’, die eigenlijk Pont Saint-Bénézet heet. In en om Avignon liggen meerdere grote shoppingcentra.
De havenstad Marseille ligt op slechts een klein uurtje rijden. Het is de hoofdstad van de Provence en de grootste stad van Frankrijk na Parijs. De invloed van de zee is goed voelbaar en tijdens een bezoek aan de stad is een bezoek aan de eeuwenoude haven zeer de moeite waard. Op één van de vele terrassen is het heerlijk genieten van de beroemde Bouillabaise.
Voor de kust ligt het eilandje met daarop het Chateau d’If. Deze door koning Frans I voor de kust van Marseille gebouwde vesting dankt zijn bekendheid aan Edmond Dantès, de beroemde graaf van Monte-Christo (“the Man with the Iron Mask”) beschreven door Alexandre Dumas. Voor een weergaloos uitzicht over de stad en de zee klimt u richting de Notre-Dame de la Garde.
Als u gebruik wil maken van het strand, vind u even meer naar het westen de kleine strandjes van de dure buitenwijk Carry-le-Rouet, terwijl de badplaats Cassis een stuk ten oosten van Marseille is gelegen.
Aix-en-Provence ligt tevens op een uur rijden. Aix ademt de sfeer van de echte Zuid-Franse stad uit met zijn Cours Mirabeau, een prachtige laan met Platanen, zijn prachtige oude gebouwen, de vele straatjes en steegjes en de pleintjes met terrassen.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Vissen
  • Bergsport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

Aankomsten altijd op zaterdag vanaf 15.00 uur. Vertrek zaterdags uiterlijk 10 uur.
Verhuur vindt alleen plaats per 1, 2 of 3 weken, dus niet 8 of 10 dagen.
Er is een NL beheerderspaar bij de Receptie die u ontvangt bij aankomst en uitleg geeft over het zwembad en beschikbaar is voor vragen of calamiteiten.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Huurprijs is altijd incl. goed verwarmd privé zwembad in de periode april t/m oktober.
Gebruik airco, wifi, kinderstoel en kinderbedje is in de huurprijs inbegrepen.
KORTING € 50 per week bij boeking door 2-4 personen, m.u.v. juli en augustus.
Wisseldag/aankomstdag is altijd de zaterdag.
Rookvrije villa. Huisdieren niet toegestaan.

Prijs is exclusief

  • Borg € 450,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 135,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 11,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 9,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Villa "Bon Séjour" heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

  • de Jong uit Hollum

    10 sterren

    Wat was het heerlijk, 2 weken niets. Alleen de vogels, de zon, de wolken en de wind. En dat in dit huis met hemelse bedden! Au revoir, tot ziens, oart sjen,
    Betty en en Hanneke, 16 september 2016.

  • van Eijnden uit Vlaardingen

    8 sterren

    Het was een fijn vakantiehuis van alle gemakken voorzien. Groetjes, Kim, Arthur, Casper en Max, 23 augustus 2016.

  • fam van Zijl uit ALMERE

    9 sterren

    Bijzonder, fantastisch, natuur en stilte. Wat een heerlijke ambiance en huis. Helemaal compleet! Dank.
    We hebben er weer een geweldige herinnering aan. Liefs, Thijs, Monique en Max. 12 augustus '16

Prijs per week vanaf

€ 1.095

Prijs per week vanaf

€ 1.095