Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Nelly Rebel

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 8 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

De vrijstaande "Villa du Luc" ligt op het luxe, rustige 4 sterren domaine "les Demeures du Luc" nabij het gezellige en waterrijke Isle sur la Sorgue.
De villa is geschikt voor 2-8 personen en heeft een privé (verwarmd) zwembad (12 x 5 m.). Deze is afsluitbaar met een luxe elektrisch bedienbaar roldek voor veiligheid, schoon en warm houden van het water).

Er is airco op alle 4 de slaapkamers. De villa heeft een gezellige woonkamer met een aparte eethoek en open keuken.
In de woonkamer vindt u een flatscreen televisie waarop u alle Nederlandse publieke en 2 Belgische zenders kunt ontvangen. Ook heeft u de beschikking over een dvd-speler en een docking station voor uw muziek via MP3 of iPhone.
Verder is er een compleet ingerichte keuken met keramische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. U kunt koffie zetten met een Nespresso machine (wel even zelf cupjes meenemen), sapjes persen met de sapcentrifuge of smoothies maken met de blender.
In de garage vindt u een wasmachine alsmede een wasdroger. In de villa is gratis draadloos Wifi aanwezig.

Het huis heeft vier 2-persoons slaapkamers (ook met aparte matrassen van 90 x 200 cm, waaronder 1 Auping bed met verstelbaar spiraal), waarvan één op de begane grond. 1 slaapkamer heeft 2 losse bedden van 90x200 cm (zie de foto's). Alle ramen van de slaapkamers zijn voorzien van horren.

De villa beschikt over twee badkamers; één kleinere bij de 2-persoonsslaapkamer op de begane grond met douche en wastafel en één zeer royale badkamer op de eerste verdieping met ligbad, aparte douche en dubbele wastafel. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping vindt u een apart toilet.
Dit vakantiehuis beschikt over een privéparking en heeft een zeer ruime en mooi aangelegde tuin met daarin het (verwarmde) privé-zwembad (5 x 12 meter) met veilig roldek. Daarnaast heeft u de beschikking over een groot overdekt terras en groot terras rondom het zwembad; beiden ingericht met luxe tuinmeubelen en div. loungesets. Ook is er een elektrische WEBER barbecue (kooltjes zijn hier verboden vanwege brandgevaar).
Op een iets lager gelegen niveau ligt clapicette, het fijne gele grint waarop u jeu-de-boules kunt spelen.
Vanuit huis, terras en tuin heeft u een prachtig uitzicht op de Petit Luberon.
De villa beschikt over een ruim comfort en is van alle gemakken voorzien zoals verwarmd zwembad met luxe elektrisch bedienbaar roldek, airconditioning in de vier slaapkamers en een eigen jeu de boulesbaan plus gebruik van de tennisbanen op het villapark op 1 minuut lopen.
Doordat het terras voorzien is van extra breed uitgebouwde overkapping kunt u hier heerlijk uit de zon zitten om te eten, te "wijnen" en een spelletje te spelen, te computeren of genieten van de stilte of het fraaie spectaculaire uitzicht op de bergen.
Deze villa heeft een schitterende en kleurrijke diepe tuin met prachtige vergezichten!

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Tennisbaan bij huis
  • TV
  • Internet
  • Bad
  • Airconditioning
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Privé zwembad
  • Oplaadpunt

Beschikbaarheid van 'Villa du Luc '

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Villa du Luc (nr.311) ligt op Villapark "Les Demeures du Luc" in Saumane-de-Vaucluse, waar op grote kavels 44 vakantie-villa’s staan. Het park is gelegen in de heuvels tussen Isle-sur-la-Sorgue en Fontaine-de-Vaucluse; in het hart van de Provence.

Het park beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad van maar liefst 20x8 meter met een apart ondiep kinderbad. Ook is er een gemeenschappelijke tennisbaan waar u als gast dagelijks gebruik van kunt maken. Het park is alleen toegankelijk via een beveiligde entree.

In de omgeving van het domaine kunt u naast paardrijden, kanovaren, survivallen en golfen op de uiterst fraaie (nabijgelegen) "Golf Provence Country Club", heerlijk genieten van lokale marktjes, gezellige terrasjes en uitstekende eetgelegenheden.
Onderstaande dorpjes en steden zijn maar een greep uit het grote aanbod van bezienswaardigheden.
In het hart van de Provence – centraal in de Vaucluse – ligt Isle-sur-la-Sorgue, een charmant, middeleeuws stadje nabij Avignon. Het centrum is bekend om zijn antiekwinkels, (antiek)markten, monumenten en gezellige terrassen. Zoals de naam al aangeeft, is de stad gebouwd op eilandjes in de rivier de Sorgue. De historische watermolens, de kanalen, de beroemde antiekmarkten (er zijn maar liefst 200 woon- en antiekwinkels!) en de culinaire faciliteiten geven Isle-sur-la-Sorgue een authentiek karakter. Met trots spreken de Fransen dan ook over het ‘Venetië van de Provence’.

Vlakbij Isle-sur-la-Sorgue, aan de bron van de Sorgue, ligt Fontaine-de-Vaucluse. Dit oude plaatsje herbergt de krachtigste bron van Frankrijk. De ondergrondse rivier aan de voet van de rots is goed voor maar liefst 90.000 liter water per seconde. Fontaine-de-Vaucluse dankt zijn populariteit niet uitsluitend aan dit indrukwekkende fenomeen; langs de oevers van de Sorgue kunt u uitstekend eten en winkelen. Vanuit Fontaine-de-Vaucluse zijn er mogelijkheden om de Sorgue per kano af te varen richting Isle-sur-la-Sorgue.
Gordes, ongetwijfeld één van de meest toeristische stadjes van de Vaucluse. Het lijkt of dit oude stadje met al zijn traditioneel gemetselde huizen en muurtjes, zo van de bergtop af zal glijden. Beroemd zijn de zogenaamde ‘Bories’, een soort hutten bestaande uit gestapelde stenen die dienst deden als schaapskooi of herderswoning.
Luberon, dit fraaie regionale park wordt aan de Zuidzijde begrensd door de bergketens van de Grand Lubéron en Petit Lubéron. Hier bevinden zich fraaie wijngaarden en pittoreske bergdorpjes, waaronder Rousillon, Ménerbes, Bonnieux en Lacoste. Dit laatste dorp wordt gedomineerd door de ruïnes van het kasteel van de Markies de Sade.

Arles: Hier kunt u een biertje drinken op het terras van Café de Nuit, het etablissement dat door Vincent van Gogh wereldberoemd werd. In de stad is door middel van speciale Vincent van Gogh-stoeptegels een wandeling te maken in zijn voetsporen. Ook in de omgeving van Arles zijn nog veel herinneringen te vinden aan Vincent van Gogh en stuit je op het uitzicht wat door hem werd vereeuwigd in zijn schilderijen.
Avignon: ooit zetel van de Pausen en nu hoofdstad van het departement Vaucluse, ligt op slechts 25 km afstand van Saumane-de-Vaucluse en is uw bezoek meer dan waard. Vanuit de tuinen van het ‘Palais des Papes’ heeft u een prachtig uitzicht op de beroemde ‘Pont d’Avignon’, die eigenlijk Pont Saint-Bénézet heet. In en om Avignon liggen meerdere grote shoppingcentra.

De havenstad Marseille ligt op slechts een klein uurtje rijden. Het is de hoofdstad van de Provence en de grootste stad van Frankrijk na Parijs. De invloed van de zee is goed voelbaar en tijdens een bezoek aan de stad is een bezoek aan de eeuwenoude haven zeer de moeite waard. Op één van de vele terrassen is het heerlijk genieten van de beroemde Bouillabaise. Voor de kust ligt het eilandje met daarop het Chateau d’If. Deze door koning Frans I voor de kust van Marseille gebouwde vesting dankt zijn bekendheid aan Edmond Dantès, de beroemde graaf van Monte-Christo (“the Man with the Iron Mask”) beschreven door Alexandre Dumas. Voor een weergaloos uitzicht over de stad en de zee klimt u richting de Notre-Dame de la Garde.
Als u gebruik wil maken van het strand, vind u even meer naar het westen de kleine strandjes van de dure buitenwijk Carry-le-Rouet, terwijl de badplaats Cassis een stuk ten oosten van Marseille is gelegen.
Aix-en-Provence ligt tevens op een uur rijden. Aix ademt de sfeer van de echte Zuid-Franse stad uit met zijn Cours Mirabeau, een prachtige laan met Platanen, zijn prachtige oude gebouwen, de vele straatjes en steegjes en de pleintjes met terrassen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Te veel om op te noemen! Al rijdend in deze prachtige omgeving komt u tal van mogelijkheden tot lunch, diner en wijnhuizen tegen.

Wat is er te doen

Golf op 2 km; wandelen, fietsen, mountainbiken (Mont Ventoux!) , tennissen, kanoën, paardrijden, survivallen, veel markten en 200 woon/antiek/kledingwinkels in Isle sur la Sorgue.

  • Aan de golfbaan
  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Aankomst op zaterdagen tussen 16.00 en 19.00 uur; vertrek op zaterdag uiterlijk om 10.00 uur.
Verhuur alleen op de wisseldag -de zaterdagen-; per 1 of meerdere weken.
Korting € 50 per week indien u de villa met 2-4 personen boekt, echter niet geldig in juli/augustus.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Huurprijs is altijd incl. airco op 4 sl.k., verwarmd privé zwembad van 12 x 4 meter, wifi internet glasvezel, water en elektra, gratis gebruik van 1 kinderbed en 1 kinderstoel (meer is te huur via de Receptie), elektrische Weber bbq.
Korting bij verhuur aan 2-4 personen:€ 50 per week (niet geldig in juli en augustus).
Toeristenbelasting vanaf 18 jaar € 1,65 p.p. p.dg. (dit is € 23,10 voor 2 pers. p.wk.).
Gebruik laadpaal voor uw elektrische auto € 25 p.wk.
Rookvrije villa.
Geen huisdieren toegestaan.

Prijs is exclusief

  • Borg € 450,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 135,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 11,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 9,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Villa du Luc heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

  • Belinda Philips uit Barendrecht

    9 sterren

    Sfeervol ingerichte villa (nummer 311) met keuken die van alle gemakken is voorzien. Zelfs een wasmachine en droger zijn aanwezig in de garage. Ruime slaapkamers met airco en veel kastruimte. Prachtig aangelegde tuin, met fantastisch eigen zwembad, een lust voor het oog vanaf de mediterrane veranda. Villa 311 heeft als enige een schitterend uitzicht over de hele vallei. Het park zelf is mooi en rustig met een groot algemeen zwembad. En ook de broodjesservice 's morgens is super handig.

    Minpunten hebben we niet kunnen ontdekken. Voelden ons als God in Frankrijk.

    Reactie van Nelly Rebel

    Wat fijn om te horen dat u het zo goed naar uw zin heeft gehad. Graag tot een volgende keer wellicht! Nelly Rebel

Prijs per week vanaf

€ 1.095

Prijs per week vanaf

€ 1.095