Recensies

Villa Chapon, La Cigale heeft 3 recensies

De bezoekers van Villa Chapon, La Cigale beoordelen deze accommodatie in de afgelopen 4 jaar gemiddeld met een:
9,0
Bezocht in juni 2013

Na een hartelijke ontvangst met een welkomst drankje, hebben Freek en Trudy de gite La Cigale laten zien en uitgelegd, het ziet er prachtig en schoon uit met alles er op en er aan. Op het terras kan je lekker buiten zitten en in de ligstoelen van de zon, natuur en de bergen genieten. Op 4 km. ligt Le Cheylard een mooi dorpje met de markt en gezellige terrasjes. Na dagtochten o.a. naar Pont d'Arc, Cascade du Ray-Pic, het stadje Le Puy-en-Velay en de berg gerbier de Jonc hebben we elke keer 's-avonds van een 3 gangen menu genoten met culinaire hoogstandjes van Freek (Chef-kok) en Trudy. Wij hebben een fijne vakantie gehad in Villa Chapon, want Freek en Trudy zijn gast vrije en behulpzame eigenaren !!. De 2 weken zijn voor ons onvergetelijk en "fantastisch " en voor herhaling vatbaar.

Cijfer:
10
Bezocht in juni 2012

Ondanks dat we slechts één week in juli 2012 te gast waren hebben we erg genoten van deze vakantiewoning en de omgeving. Een week om lekker rustig bij te komen. Het goede weer draag altijd een steentje bij maar de ook de gastvrijheid van de eigenaars was geweldig. Lekker 's-avond tot laat op terras met een wijntje er bij; een fraai uitzicht; wat willen we nog meer. Een prima omgeving om vakantie te vieren. Een volgende keer? Minimaal een week langer!

Cijfer:
8
Bezocht in augustus 2011
Mariët & Fred

Hallo Freek en Trudy,
Wij willen jullie nog bedanken voor de fijne week die wij hebben gehad in "La Cigale".
La Cigale was gewoon compleet en heel schoon! Bovendien lag het aan een rustige weg.
In de mooie omgeving is genoeg te doen of te zien.
Het huis is echt een aanrader, maar wij willen dit liever niet luidop zeggen. Wij plaatsen La Cigale namelijk bij "Onze Favorieten".
Foto's van huis en omgeving staan ook op http://fredfoto.flipcharts.nl/
Kies dan uiteraard voor Fankrijk 2011.
Met vriendelijke groet,
- Mariët & Fred

Cijfer:
9

Ervaringen: schrijf uw recensie