Recensies

Villa Chapon, La Cigale heeft 19 recensies

De bezoekers van Villa Chapon, La Cigale beoordelen deze accommodatie in de afgelopen 4 jaar gemiddeld met een:
8,8
Bezocht in augustus 2014

Imiddels zijn we weer anderhalve week thuis en kijken we met veel plezier terug op onze (2e) vakantie in Villa Chapon. We hebben zowel een week in La Cigale als Le Pommier gelogeerd. Beide gites zijn van zeer hoog niveau voorzien van alles wat je nodig hebt, niets ontbreekt. Heerlijke badkamer, goed uitgeruste keuken, fijn terras en veel privacy.
Vooral Freek en Trudy maken het tot een aangenaam verblijf. We hebben genoten van de driegangenmenu's klaargemaakt door Freek, (menig restaurant kan hier niet aan tippen) en van de leuke gesprekken en ontmoetingen tijdens het eten met de andere gasten.
Het verblijf ligt op 5 autominuten van Le Cheylard, waar o.a. 2 supermarkten zijn. Verder zijn er leuke tochten te maken naar de Pont d'Arc, Pont Diable, de berg Gerbier de Jonc, Mont Mezenc, een hugenoten en - kastanje museum, of de diverse grotten. Ook is het een prachtig gebied om te wandelen.
Kortom een aanrader!
Liefs Marten en Anita

Cijfer:
9
Bezocht in mei 2014

Een comfortabel en van alle gemakken voorzien ruim appartement te midden van het prachtige groene en bergachtige landschap van het Nationaal Park "Monts d'Ardèche".
Freek en Trudy hebben ons zeer gastvrij ontvangen met een hapje en een drankje en bovendien kunnen zij ook geweldig koken! Op aanvraag bereiden ze een uit meerdere gangen bestaande maaltijd waar maar weinig restaurants in de omgeving tegenop kunnen! Voor je eigen boodschappen zijn er twee grote supermarkten en diverse winkels in het nabij gelegen, charmante plaatsje Le Cheylard. Mocht je "thuis" willen blijven dan kun je in de grote tuin (die overgaat in het landschap) als god in Frankrijk de dag doorbrengen. We hebben genoten van deze vakantie!

Cijfer:
9
Bezocht in augustus 2013

Wij hebben een heerlijke week bij Freek en Trudy door gebracht. Hun gastvrijheid was optimaal. Ook het appartement
voldeed aan al onze verwachtingen. Mooi ingericht en van alle gemakken voorzien. Heel zuiver en geen ratjetoe van allerhande spullen. We hebben ook een keer van Freeks kookkunst genoten. Een gezellige avond met ook andere gasten. Echt een aanrader.

Cijfer:
9
Bezocht in augustus 2013

Nadat ik in 2011 met 8 collega's in villa Chapon had gelogeerd, heb ik tegen mijn echtgenote gezegd :daar moeten we samen heen.
Dat heeft dit jaar in Augustus plaatsgevonden.
We kwamen om te fietsen en te wandelen en voor de kookkunst van de eigenaren.
Nou, dat is gelukt .
Heerlijk gefietst, gewandeld en van de kookkunsten genoten.
Het was een heerlijke week.
Alles tot in de puntjes verzorgd .

Christien en Siebren Haarlem

Cijfer:
9
Bezocht in augustus 2013

Wij hebben twee prachtige weken vakantie genoten in Villa Chapon. De gite was netjes, compleet en lekker koel. Vanaf het terras en de tuin hadden we een prachtig uitzicht op het schitterende bergachtige landschap. We hebben over verschillende drukbezochte markten in de omgeving geslenterd waarna we neerploften op een gezellig lokaal terras. We hebben gegeten in verschillende restaurantjes maar nergens zo lekker als bij Trudy en Freek. La Cigale biedt alle gewenste privacy maar als je met vragen zit kan je ten alle tijden terecht bij de zeer gastvrije eigenaren. Bij ons staat Villa Chapon op de lijst van favorieten.

Cijfer:
8

Ervaringen: schrijf een recensie