Recensies

Bezocht in augustus 2008

Wat een paradijs is Maissonneuve! Prachtig huis met grote leuk aangelegde tuin. Wij hebben er 2 weken lang van genoten. Het was niet altijd mooi weer maar binnen was het ook gezellig. Met mooi weer - àls we er toe kwamen de heerlijke tuin met comfortabele ligstoelen en zwembad te verlaten - markten bezocht, gewandeld èn gefietst. Dat laatste is een aanrader: VVT's huren in Le Cheylard en van daaruit via langzaam stijgende oude spoorlijn richting St. Martin de Valamas. Je gaat dan langs de wild stromende Eyrieux. Wij zijn daar nog lang niet klaar dus komen zeker terug!

Cijfer:
9
Bezocht in augustus 2008

Hallo,

Jammer genoeg is het alweer voorbij die mooie tijd in maison neuve,met alles erop en eraan,we hadden er niets te kort, alles was voorzien, waar wij een heerlijke week hebben vertoefd. Echt het was de moeite waard, een heel mooie streek,een plaats waar we eindelijk nog eens konden genieten van de stilte, wat voor ons heel belangrijk was. Een gezellig compleet huis met een mooi uitzicht bij het zwembad. Wij hebben ons er echt goed geamuseerd. Zeker voor herhaling vatbaar .

Vriendelijke groetjes

Familie cool en co

Cijfer:
8
Bezocht in augustus 2008

wat een overtreffende trap van geluk overspoelde ons, toen we het huis en de geweldige tuin betraden! we hebben een heerlijke week doorgebracht in maisonneuve.
het was een voorrecht om deze plek een week te mogen "lenen".
mijmerend op de heuvel met prachtig uitzicht, ontbijtend op het balkon, afkoelen in het zwembadje, kortom: je voelen als een god(in) in frankrijk.
wij komen ooit weer!

Cijfer:
9
Bezocht in juni 2008

Geweldig vakantiehuis! Prachtige lokatie, schitterend uitzicht, heel veel privacy door vrije ligging. Wij hebben er een hele fijne vakantie gehad. Jammer dat het maar 1 week was. Alles top verzorgd, complimenten voor de gastvrouw. Fles rosé en flesjes bier staan bij aankomst al koud in de koelkast, doucheschuim, toiletpapier, (senseo)koffie. Wat erg fijn is dat je niet in een kompleet leeg huis komt en meteen boodschappen moet doen! Voor ons was het in ieder geval helemaal super! Wij gaan hier zeker nog eens terugkomen.

Cijfer:
10

Ervaringen: schrijf uw recensie