Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Domaine les Cremillieux

Bekijk album (70)
/
 

Beschikbaarheid van 'Domaine les Cremillieux'

Joop Cramwinckel heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 01 jul 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Domaine les Cremillieux heeft 32 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in juli 2020
Huibert de Man

De stilte kun je hier horen. In 2002 (ons eerste bezoek) schreef ik over de ezels die de stilte doorbraken, later noemde ik de uilen met hun opvallende nachtgeluiden. En nu hoorden we de koekoek. Terwijl haar eieren het nest van een andere vogel verstoorden, verzorgde deze vogel het huiselijke geluid van een klok die ons wilde laten weten hoe laat het was. Stilte, daar komen we (ook) voor. Maar ook voor het zwembad, mooie wandelingen en fietstochten in de omgeving. Het weggetje naar het huis blijft te steil, al kwam ik op de fiets nog net naar boven. Kim en Joop blijven gastvrij. We hopen ons tiende bezoek niet te lang uit te stellen.

9
Bezocht in augustus 2019

Als je van rust houdt maar wel de gemakken van een dorp wilt hebben dan moet je hier zijn. Een mooie uitvalsbasis om van alles en nogwat te ondernemen. Een adembenemende omgeving. Een verkoelende duik in het gigantische zwembad geeft je een oppermachtig gevoel. Joop en Kim bedankt dat wij ons een week lang als “vip’s” hebben gevoeld. We komen zeker terug !

10
Bezocht in augustus 2019

We hebben met onze 2 kinderen een superweek gehad in Cremellieux! Het huis is van alle gemakken voorzien, we hebben niets kunnen ontdekken wat we nodig hadden en niet aanwezig was in of bij de woning. De woning was erg schoon. Joop en Kim wonen ernaast en zijn altijd bereikbaar voor vragen of een praatje wanneer je dat wilt, maar geven ook alle ruimte voor je privacy. Het zwembad is super, groot, lekker warm en prachtig gelegen. De omgeving is heerlijk rustig, maar toch is er voldoende te doen ook met kinderen, al moet je er soms een stukje voor rijden. Maar dat is in deze prachtige omgeving geen straf!
Wanneer we 's avonds in de tuin naar de sterrenhemel keken ( geen lichtvervuiling) kwamen we helemaal tot rust! Nogmaals bedankt Joop en Kim voor een geweldige week!

10
Bezocht in september 2018
Huibert de Man

Dit is 'ons' huis voor bijzondere gelegenheden: als we iets willen vieren in een zonnige en mooie omgeving. Kim en Joop, de eigenaren, vieren dan gewoon mee. Dit jaar vierden we mijn zeventigste verjaardag samen met onze drie kinderen plus en vriend en een vriendin. De tafel in de tuin stond vaak vol heerlijks, de kratten in de schuur vulden zich allengs met glaswerk. Het zwembad was aanlokkelijk zodra de toch al herfstige zon op kracht kwam. Ik stelde vast dat het me nog steeds lukte om het pad naar het huis op te fietsen, op verschillende fietstochten zagen we dat de natuur zich sinds de brand van 2003, waar we toen getuigen van waren, weer prachtig heeft ontwikkeld. Les Crémilleux: een rustpunt bij goede vrienden. We komen vast terug!

9
Bezocht in augustus 2018

Cremillieux is een ruime gîte met alle nodige comfort in een prachtige omgeving.
Met 6 bedden en 2 badkamers, een gerieflijke keuken met alle voorzieningen.
Alle ramen geven uit op de prachtige natuur.
Het zwembad is dé eye catcher: groot met een prachtig uitzicht. Plus een extra 'cabane' waar een keukentje, een toilet, een douche en een outdoor douche is geïnstalleerd.
Kim en Joop (eigenaars) zijn zeer gastvrij en geven bruikbare tips. Zij geven je voldoende privacy.
Kortom: een aanrader!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie