Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Domaine les Cremillieux

Bekijk album (70)
/
 

Beschikbaarheid van 'Domaine les Cremillieux'

Joop Cramwinckel heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 02 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Domaine les Cremillieux heeft 36 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in september 2020
Frank & Gerda

Na die vreemde coronazomer was het een heerlijk week, buiten het seizoen om, om in jullie huis weer vakantie te vieren. Voor het eerst zonder kinderen! Lezen, wandelen en zwemmen. En heel belangrijk de rust. Kim en Joop bedankt voor jullie gastvrijheid. We komen graag nog eens terug!

10
Bezocht in augustus 2020

Wij zijn hier een week met onze twee jonge kinderen geweest en we hebben het fantastisch gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en in combinatie met het heerlijke zwembad en de prachtige uitzichten zijn we hier echt tot rust gekomen. Kim en Joop zijn erg attente mensen en doen er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

9
Bezocht in augustus 2020

Genieten op Les Cremillieux!

Wat was het weer heerlijk! Na maanden thuiswerken door corona waren we toe aan vakantie en dat kon nergens veiliger dan op Les Cremillieux! Veertien jaar eerder waren we er ook. Toen zelfs voor drie heerlijke weken. Dit jaar hebben we er één week doorgebracht. En dat was veel te kort. Het huis is prachtig oud en omringd door een heerlijke tuin. Je kunt op verschillende plekken in de zon of juist in de schaduw heerlijk relaxen. Binnen is het heel comfortabel ingericht, het ontbreekt je aan niets. Zelfs een wasmachine en –droger en een vaatwasser ontbreken niet. En het zwembad! Heel groot, schoon, en fijne ligbedden er omheen. Ook een buitendouche en een toilet bij het zwembad zijn aanwezig. En dat uitzicht bij het zwembad! Zo wijds, het dal in, en geregeld grote roofvogels die aan het ‘bidden’ waren. Prachtig!

Ook fijn: het is er leuk voor alle leeftijden. Dit jaar waren we er als moeder, twee studerende kinderen en aanhang. En ook de jeugd heeft zich prima vermaakt. De tafeltennistafel zorgde voor beweging, maar ook de rust werd gewaardeerd. Ten slotte natuurlijk de fijne gastheer en –vrouw. Joop en Kim willen overal mee helpen en zijn op de achtergrond steeds aanwezig. We hebben genoten en komen graag weer terug!

10
Bezocht in juli 2020

Alle ingrediënten die wij als gezin belangrijk vinden voor het hebben van een fijne vakantie zijn hier aanwezig. Mooie omgeving, fijn huis, rust, lekker weer, een zwembad. En het zwembad is werkelijk super! Groot, lekker warm, een prachtig uitzicht en heerlijke stoelen en ligbedden aanwezig. De eigenaars wonen aan de andere kant op hetzelfde terrein. Dus je hebt volledige privacy. Ze zijn zeer gastvrij en doen er alles aan om je een fijn verblijf te geven. We komen heel graag nog eens terug.

9
Bezocht in juli 2020
Huibert de Man

De stilte kun je hier horen. In 2002 (ons eerste bezoek) schreef ik over de ezels die de stilte doorbraken, later noemde ik de uilen met hun opvallende nachtgeluiden. En nu hoorden we de koekoek. Terwijl haar eieren het nest van een andere vogel verstoorden, verzorgde deze vogel het huiselijke geluid van een klok die ons wilde laten weten hoe laat het was. Stilte, daar komen we (ook) voor. Maar ook voor het zwembad, mooie wandelingen en fietstochten in de omgeving. Het weggetje naar het huis blijft te steil, al kwam ik op de fiets nog net naar boven. Kim en Joop blijven gastvrij. We hopen ons tiende bezoek niet te lang uit te stellen.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie