Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Gîte Le Bel Endroit

Bekijk album (47)
/
 

Beschikbaarheid van 'Gîte Le Bel Endroit'

Marjan Budding heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 01 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Gîte Le Bel Endroit heeft 45 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in oktober 2020
Stanley & Coleta

Dank voor jullie fantastische gastvrijheid. Wij hebben genoten van jullie gîte, ondanks het koudere weer. Ook dan blijft de omgeving prachtig & mystiek. En het is elke dag weer fijn "thuiskomen" in dit aangenaam, prettig & sfeervolle paleisje. Ons doel om een enerverende fase in ons leven af te sluiten, hier bij jullie, is dan ook meer dan geslaagd mede door de aanwezigheid van Frank en Linda. Zij hebben ons superfijn ontvangen en de schitterde omgeving laten zien. Merci beaucoup à tous! Wij gaan met goede moed en een bulk aan energie onze draad weer oppakken. Stanley en Coleta.

9
Bezocht in september 2020
José en Bart

Wij mochten hier zijn in een rare tijd! Corona bepaalde voor het eerst hoe je vakantie mocht vieren. De zuidelijke departementen van dit huis waren "verboden" gebied. We hebben onze cultuurwens en het bezoeken van stadjes aangepast. In plaats daarvan gegolfd en veel van de zon en het zwembad genoten. Het is een fantastisch huis en we zijn heerlijk tot rust gekomen. Bedankt voor de goede zorgen!

9
Bezocht in augustus 2020
Ben en André

Lieve Richard, Marjan en Ayoola,
Soms klopt gewoon alles. Een prachtig huis, een mooie omgeving en niet te vergeten jullie gezelligheid en gastvrijheid. Vanaf de eerste seconde voelde wij ons thuis. En er was zelfs een "sla-zwieper"! We hebben genoten van de prachtige Ardèche en de Gard. Maar de leuke avonden en gesprekken met jullie hebben het onvergetelijk gemaakt. Wat vliegt zo'n week dan voorbij, zeker als je door de viognier een hele avond kwijt bent. Jullie mogen trots zijn op deze geweldige plek! Bedankt voor alles en hopelijk tot snel in Nederland of la France! Liefs, André en Ben. P.s. 1 tip:..... ga vooral zo door!

10
Bezocht in augustus 2020
Cok, Dorien, Jop en Izzy

Wat een heerlijke vakantie hebben we achter de rug. Fantastische gîte, sfeervol ingericht en aanvoelend als een Frans thuis. Hele fijne plek om te zijn. En overal is aan gedacht. De keuken is goed uitgerust, heerlijke zeep, lekkere geuren. Samen met onze gastheer (Jasper) en vrouw (Emilie) hebben we fijne momenten beleefd, de mooie omgeving kunnen bekijken, lekker gefietst, heerlijke speelmaatjes voor de kinderen en zo nog meer. Teveel om op te noemen. Er is nog zoveel op ons lijstje, het was vast niet de laatste keer dat we hier waren. Dank voor jullie gastvrijheid en hartelijke ontvangst. Succes met alle plannen hier in Frankrijk!

10
Bezocht in augustus 2020
Mathieu, Annelies, Ella en Louis

Wat dit jaar Spanje moest worden, is bij ons 2 weken "zekerheid" geworden op alle vlakken. Zekerheid van een mooie streek met veel variatie, maar vooral zekerheid van een fantastische gîte met alles er op en er aan en als kers op de taart, geweldige eigenaars! Wat hebben we weer genoten van ons verblijf, de vele babbels en gezellige momenten. Men zegt wel eens, de magie van de 1ste keer kan je niet opnieuw beleven. Wel Marjan & Richard, jullie bewijzen het tegendeel!!! Mathieu, Annelies, Ella en Louis

10

Hier geweest? Schrijf een recensie