Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Intres

Bekijk album (39)
/
 • 13
 • 2
 • 5
 • 11
 • 1
 

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Intres staat op een helling. Aan een zijde staan kastanje- en naaldbomen, aan de andere kant grasland.Het prachtige uitzicht en de 'betoverende stilte' geven een enorm gevoel van privacy en de sterrenhemel 's nachts is adembenemend.
Rondom zijn er twee comfortabele verharde terrassen, deels overdekt, met tuinstoelen en (buiten) pingpongtafel. Er is een omsloten bloementuin met gazon, grenzend aan de keuken en iets verderop een net aangelegde wijngaard. Op 100 m vanaf het huis is een vennetje waarin gezwommen kan worden. Boven het huis is een redelijk vlakke grote (speel-)weide. Het huis ligt op de zon van 's ochtends vroeg tot zonsondergang.

Intres ligt op 11 ha eigen grond samen met ons andere familiehuis Le Merle (geen advertentie van op Gites). Ze liggen op loopafstand (500 m) van elkaar af. De huizen liggen ver genoeg van elkaar om niets van elkaar te merken en dichtbij genoeg om elkaar op te zoeken.

 • Landelijk
 • Bergachtig
 • Heuvelachtig
 • Bosrijk

Culinair en wijn

Echt Frans eten doe je bij Chez Germaine op het terras onder de wijnranken in het bovendorp van Lamastre. De plaatselijke werklieden lunchen hier ook. Met name op dinsdag na de markt is het volle bak. La Mère Tranquille naast het stadhuis van Lamastre is zeer vriendelijk en heeft een goede keuken. 'Onze' stamkroeg is 'Hotel de Ville' op het marktplein voor een kop koffie en/of glaasje wijn. Chic uit eten kan bij Chateau Maison Seule en Chateau d'Urbilhac.
Maar natuurlijk zijn er nog veel meer leuke eetgelegenheden zowel in Lamastre als omliggende plaatsen zoals Gilhoc, Vernoux, Le Cheylard etc. In de handleiding van ons huis staat een overzicht.


Wat is er te doen

Vanaf deze vakantiewoning zijn mooie wandelingen te maken, o.a. naar het middeleeuwse kasteel Maison Seule, waarbij herten, hagedissen en buizerds je weg kunnen kruisen. Er zijn bosbessen, kersen of kastanjes te verzamelen.

Ook in de omgeving is van alles te doen. Lamastre is een gezellig dorp (8 km rijden) met leuke terrasjes, lekkere restaurants en iedere dinsdagochtend de regionale markt. Verder kun je er zwemmen in de rivier (inclusief glijbaan), paardrijden, tennissen, fietsen e.d.. Op een klein uurtje rijden ligt golfbaan Chambon-sur-Lignon.

 • Bij wandelpaden

Wat je ook moet weten...

NB. de aanrijroute is een onverhard pad van ongeveer 500 m. Lastig voor fietsen, motoren en laag liggende auto's. Maar als je dan eenmaal bij het huis bent, dan is de ruimte en de privacy optimaal.


Overige prijsinformatie / aanbiedingen

Het huis dient veegschoon opgeleverd te worden en de vuilnis dient weggebracht te zijn. Na vertrek van de huurder wordt het huis altijd professioneel gereinigd op kosten van de huurder. De schoonmaakkosten liggen meestal tussen de 50 en 100 euro (afhankelijk van hoe schoon het huis wordt achtergelaten) en worden verrekend met de borg.


Prijs inclusief

 • Schoonmaakkosten

Zelf meenemen

Handdoeken, Linnengoed

Prijs exclusief

 • Borg € 200,00

Beschikbaarheid van 'Intres'

Marline Tjeenk Willink heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 11 mar 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

De bezoekers van Intres hebben nog geen recensies geschreven

Hier geweest? Schrijf een recensie