Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La petite maison

Bekijk album (11)
/
 

Beschikbaarheid van 'La petite maison'

Let op! Desirée van 't Land heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 22 sep 2018

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La petite maison heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

6,0
Bezocht in augustus 2018

Wij hadden dit huisje geboekt in augustus. Het vinden van het huisje was al geen simpele klus. Maar eens we juist op weg werden gezet door een buurtbewoner bleek het nog niet zo moeilijk te zijn. De bereikbaarheid van het huisje was echter ondermaats. Een zeer smal pad met overhangende bomen waar we met onze wagen haast niet doorkwamen zonder schade te maken aan ons voertuig. De laatste 1.2km was een onverhard rotspad. Eens we boven waren werden we wel zeer vriendelijk ontvangen door de bewoners van de woning. We zijn snel naar binnen gegaan want het regende pijpenstelen. Tijdens de rondleiding aan mijn echtgenoot ging ik met onze kleinste spruit al eens rondkijken in het huisje. Wat bleek, het regende gewoon binnen in de slaapkamer. Het bed was volledig nat en zo ook de vloer naast het bed.
Toen mijn man terug kwam van de rondleiding, bleek de gezamenlijke badkamer een stenen bak waar je voor warm water eerst een tijl water moest gaan opwarmen op de stoof (dewelke je eerst in brand moest doen) daarna in een oude gieter moest doen om dan op een oude ladder het water in een daarvoor voorziene bidon te gieten om dan terug naar beneden te snellen om een douche te kunnen nemen.
Ik had op voorhand vermeld dat wij met een kleine baby gingen komen, maar dit was allemaal geen probleem.
Ik zag dit echter niet zitten om hier een week met mijn oh zo waardevolle kleine uk te blijven. Wij hebben toen erg vriendelijk uitgelegd aan Desiréé dat we niet gingen blijven en ook waarom niet. Desiréé reageerde hier zeer vriendelijk op en zei me dat ik het dan maar verder moest regelen met Gites.nl om mijn centjes terug te vragen. Echter wanneer ik thuis was en dit alles wilde regelen werd ik terug naar Desiréé gestuurd, aangezien ik met haar het contract had afgesloten. Desiréé weigerde echter om dit recht te zetten, laat staan onze centjes terug te storten. Van de zeer vriendelijke en toen zo meelevende vrouw was naderhand niets meer te merken.
Wij vinden het zeer jammer dat dit zo moest gaan en dat we zeer teleurgesteld uiteindelijk met een zeer slecht gevoel bleven zitten.

1
Reactie van Desirée van 't Land

Avontuurlijk verhaal, mmmh douchen met vrij stromend op hout verwarmd bronwater... De weg is een communale weg, die voldoet aan de nationale eisen. Op het moment van jullie aankomen, 2 uur eerder dan uw aankomst tijd vermelding op de site, gold hier code rood voor wateroverlast, in de hele regio Ardèche. Désirée

Bezocht in juli 2017

Heerlijke tijd gehad bij Desirée en Willem, wat een prachtige & rustige omgeving om tot rust te komen. Fijne, schone kamers, en met vragen konden we altijd bij Desirée en Willem terecht. Fantastisch om hier een weekje te zijn en te genieten van de buitenlucht.

9
Bezocht in juli 2017

Het huisje ligt in een mooie rustige omgeving waar je goed tot rust kan komen.. De faciliteiten zijn zeer basic, maar voldoende om aangenaam te verblijven. Verwacht geen warme douche in de ochtend, maar wel 's avonds. Je kan er goed wandelen. De toegangsweg is grotendeels onverhard en hier en daar een uitdaging voor een gewone auto.

8

Hier geweest? Schrijf een recensie