Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Malfay

Bekijk album (25)
/
 

Beschikbaarheid van 'Malfay'

Nora de Vries heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 11 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Malfay heeft 17 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,8
Bezocht in juli 2018

Een uniek verblijf op een unieke locatie! Rust, ruimte en comfort!
Wees wel voorbereid op de laatste paar honderd meter naar het huisje toe: flinke uitdaging, ook met de auto!

8
Bezocht in juli 2018

Een heerlijke rustige vakantie boven op de berg. Het huis is echt van alle gemakken voorzien. Overdag lekker genieten in/bij het zwembad of op het terras, allebei met een fantastisch uitzicht. s Nachts lekker slapen in een koele slaapkamer. Wat wil je nog meer?

9
Bezocht in juli 2017

We zijn net terug van een heerlijke vakantie! Het Franse huis voelde heel gastvrij aan, de bedden opgemaakt, de keuken waar alles ruimschoots aanwezig was en de tuin keurig verzorgd. Het zwembad schoon en vol en overal prachtig uitzicht en het enige geluid wat we hoorde was het zoemen van insecten. We voelde ons als een god in Frankrijk, zittend in de schaduw naast het zwembad. Overal hadden we voldoende ruimte met een groep van 7 jongeren (tussen de 17 en 21 jaar) en 2 ouders. We hebben prachtig gewandeld, direct vanaf het huis, met Google Maps. Als er wat was, werden we heel vriendelijk geholpen door de buren. Normaal gesproken gaan we elk jaar naar een andere locatie (camping) maar dit jaar, gingen al snel stemmen op, om volgend jaar weer naar 'onze berg' te gaan. Het huis, keuken, zwembad en omgeving, komen overeen met de plaatjes en omschrijving op de site.

9
Bezocht in juni 2017

Hierbij weer even een herinnering van ons, groetjes Theo, Marijke en Rubia.
Onder de oude spoorbrug door en dan bijna meteen rechts een klein weggetje in de berg op. Er volgt een smalle soms slingerende prachtige weg omhoog. Vergeet niet om je heen te kijken naar het dal, de kerk en huizen van Saint Prix, de overvolle kersenbomen en de kastanjebomen en nog veel meer. Langs een paar huizen, vlak langs een boerderij met de aardige buurman en de blinde hond met af en toe best een enge bocht, het bos en dan ben je boven op de berg waar je voor altijd wilt blijven. Prachtig houten huis, wat een uitzicht, de paarden in de verte en soms dichterbij. Hele gezellige keuken, woonkamer en houten terras. Met je voetjes over het gras naar het oude slaaphuis, veel ruimte, lekker bed, fris, terwijl het buiten stikheet is. En zwemmen in het ronde zwembad met alweer prachtig uitzicht. Wat een rust! Er zijn veel wandelpaden op de berg met uitzicht en in het bos. Voor ons was het te warm om te wandelen maar wat hebben we heerlijk rondom het huis geleefd! We hadden een heerlijke vakantie!

9
Bezocht in januari 2017
noud de vreeze

Voor mij begon 2017 prachtig: een week in de gite van Nora de Vries. Een heerlijke plek voor een paar dagen rust, óók midden in de winter. Een sfeervol en comfortabel onderdak, twee naast elkaar gelegen huisjes met een royale keuken en woonkamer, met uitzicht over de Vercors en bij helder weer zie je zelfs de Alpen. Slaapkamers met veel bedden en het benodigde sanitair. Alles met de juiste sfeer voor een vakantie in de bergen. Je moet even langs een steil bergpad omhoog, maar dan heb je ook wat: een sfeer om nooit te vergeten. Het zwembad was midden in de winter natuurlijk niet in gebruik maar daar kom ik graag op een ander moment voor terug !!
Noud de Vreeze

10

Hier geweest? Schrijf een recensie