Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Malfay

Bekijk album (27)
/
 

Beschikbaarheid van 'Malfay'

Nora de Vries heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 01 jul 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Malfay heeft 20 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,3
Bezocht in mei 2019

Toe aan een weekje rust; gekozen om buiten het hoogseizoen naar Malfay te trekken. Dat voelt steeds meer als thuiskomen. De weg omhoog wordt steeds gemakkelijker als je hem eenmaal gewend bent. Zelfs voor onze 5 m. lange bus zijn de bochten haalbaar! Heerlijk het houtkacheltje in de huiskamer stoken en genieten van de mooiste luchten. Met de lokale gerechten van de markt in Lamastre zoals wijn, kaasjes, paté en olijven bij de hand heel goed vol te houden. Vanuit huis een wandeling op de berg maken en daar zomaar herten treffen. Daarna vlees grillen op het houtvuur in de keuken.
Steeds als we hier komen zien we weer verbeteringen aangebracht zonder het originele karakter van het huis aan te tasten. Het blijft gelukkig “a la campagne” anders dan thuis en daar komen we voor...

9
Bezocht in juli 2018

Een uniek verblijf op een unieke locatie! Rust, ruimte en comfort!
Wees wel voorbereid op de laatste paar honderd meter naar het huisje toe: flinke uitdaging, ook met de auto!

8
Bezocht in juli 2018

Een heerlijke rustige vakantie boven op de berg. Het huis is echt van alle gemakken voorzien. Overdag lekker genieten in/bij het zwembad of op het terras, allebei met een fantastisch uitzicht. s Nachts lekker slapen in een koele slaapkamer. Wat wil je nog meer?

9
Bezocht in augustus 2017

Supermooie locatie en omgeving! Ook het zwembad is echt prachtig.
Het is fijn dat het slaapgedeelte gescheiden is van de leefruimte. Wij zijn er met 8 volwassenen, 1 baby, 2 peuters en 2 grotere kinderen geweest, en voor ons was het slaapgedeelte misschien iets te krap, maar wel gezellig!
Bedankt voor de fijne vakantie.

7
Bezocht in juli 2017

We zijn net terug van een heerlijke vakantie! Het Franse huis voelde heel gastvrij aan, de bedden opgemaakt, de keuken waar alles ruimschoots aanwezig was en de tuin keurig verzorgd. Het zwembad schoon en vol en overal prachtig uitzicht en het enige geluid wat we hoorde was het zoemen van insecten. We voelde ons als een god in Frankrijk, zittend in de schaduw naast het zwembad. Overal hadden we voldoende ruimte met een groep van 7 jongeren (tussen de 17 en 21 jaar) en 2 ouders. We hebben prachtig gewandeld, direct vanaf het huis, met Google Maps. Als er wat was, werden we heel vriendelijk geholpen door de buren. Normaal gesproken gaan we elk jaar naar een andere locatie (camping) maar dit jaar, gingen al snel stemmen op, om volgend jaar weer naar 'onze berg' te gaan. Het huis, keuken, zwembad en omgeving, komen overeen met de plaatjes en omschrijving op de site.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie