Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Malfay

Bekijk album (25)
/
 

Beschikbaarheid van 'Malfay'

Let op! Nora de Vries heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 11 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Malfay heeft 20 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,6
Bezocht in juli 2018
Chris Stevens

Gite is gezellig en authentiek. Perfect geschikt voor gezin tot 8 personen. Inrichting oude gebouw met slaapkamers en sanitair is gezellig, maar redelijk rudimentair. Vooral douche benedenverdieping is dringend toe aan renovatie. Niet enkel kranenwerk (geen thermostatische kraan) en douche zelf zijn aan vervanging toe, maar vooral hygiëne en douchegordijn zijn een totaal niet te verzoenen duo...Boven is de zoldering een klein probleem omdat houtwormen voedselresten laten neerdwarrelen. Ook in de grote kamer op het gelijkvloers hield een houtworm ons de eerste nacht wakker door zijn geknabbel...We hebben 's anderendaags zijn stiekeme schuilplaats ontdekt in de achterkant van de lijst van een schilderij. Het slaapcomfort zou beter kunnen. De bedden en matrassen zijn heus niet van onvoldoende kwaliteit. Goed kunnen slapen is tijdens de vakantie een topprioriteit. Vliegen- of muggenhorren zouden erg nuttig kunnen zijn, zowel in het hoofd- als in het bijgebouw. Men moet 's nachts en overdag kunnen verluchten zonder dat men overlast krijgt van allerlei ongewenste beestjes.
Groot voordeel vh gebouw tijdens hete zomers (zoals deze) is de koelte binnen de dikke muren.
De recentere buiten keuken en leefruimte is een erg aangename en functionele ruimte met heel veel daglicht en wijds uitzicht, maar zonder afscherming tegen zon en hitte... Misschien zou daar een toilet ook wel erg praktisch kunnen zijn.
De weg naar de gite is een attractie voor offroad racers en inboorlingen, een nachtmerrie echter voor amateurs en beslist niet voor lieden wiens wagen meer service krijgt dan hun eega...Er is geen parking in de schaduw voorzien. De gastheren of conciërges waren super attent, correct en vriendelijk. Wij hadden bij aanvang van ons verblijf een table d'hôte voor 7 pers aangevraagd om onze laatste avond af te sluiten, toch is dit de dag voordien afgezegd door Henny wegens ziekte. Prachtige geste van haar om voor ons te reserveren in Marie Café en bovenop ons op een apero te trakteren. Gezondheid Henny en Ronald, dank u.
Besluit: mooie, hoog gelegen en rustige gite midden de natuur met een prachtig proper en gezellig rond zwembad. Minpunten zijn: weinig comfortabele bedden en matrassen, krakende vloeren en aldus nogal luidruchtige woning, sanitair met ontbreken van thermostatische kranen, het gebruik van weinig hygiënische douchegordijnen en moeilijke bereikbaarheid door supersteile bochtenrijke en een niet volledig verharde weg erheen. Wij hadden ondanks deze te corrigeren puntjes, een bijzonder fijne week in gite Malfay en hebben op geen enkel moment spijt gehad van onze keuze (behalve even toen ik die verdomd steile berg zwaar beladen opreed...). Bij een volgend bezoek laat ik me naar boven rijden met proviand voor een hele week, en ga ik ronduit onbekommerd en zalig genieten van dit bijzondere plekje.
Indien de belangrijkste tekorten die ik hierbij vermeldde worden verholpen, kan ik me makkelijker vinden in de huurprijs.

8
Bezocht in juli 2018

Een uniek verblijf op een unieke locatie! Rust, ruimte en comfort!
Wees wel voorbereid op de laatste paar honderd meter naar het huisje toe: flinke uitdaging, ook met de auto!

8
Bezocht in juli 2018

Een heerlijke rustige vakantie boven op de berg. Het huis is echt van alle gemakken voorzien. Overdag lekker genieten in/bij het zwembad of op het terras, allebei met een fantastisch uitzicht. s Nachts lekker slapen in een koele slaapkamer. Wat wil je nog meer?

9
Bezocht in augustus 2017

Supermooie locatie en omgeving! Ook het zwembad is echt prachtig.
Het is fijn dat het slaapgedeelte gescheiden is van de leefruimte. Wij zijn er met 8 volwassenen, 1 baby, 2 peuters en 2 grotere kinderen geweest, en voor ons was het slaapgedeelte misschien iets te krap, maar wel gezellig!
Bedankt voor de fijne vakantie.

7
Bezocht in juli 2017

We zijn net terug van een heerlijke vakantie! Het Franse huis voelde heel gastvrij aan, de bedden opgemaakt, de keuken waar alles ruimschoots aanwezig was en de tuin keurig verzorgd. Het zwembad schoon en vol en overal prachtig uitzicht en het enige geluid wat we hoorde was het zoemen van insecten. We voelde ons als een god in Frankrijk, zittend in de schaduw naast het zwembad. Overal hadden we voldoende ruimte met een groep van 7 jongeren (tussen de 17 en 21 jaar) en 2 ouders. We hebben prachtig gewandeld, direct vanaf het huis, met Google Maps. Als er wat was, werden we heel vriendelijk geholpen door de buren. Normaal gesproken gaan we elk jaar naar een andere locatie (camping) maar dit jaar, gingen al snel stemmen op, om volgend jaar weer naar 'onze berg' te gaan. Het huis, keuken, zwembad en omgeving, komen overeen met de plaatjes en omschrijving op de site.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie