Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

"la grange d'Adrien"

Bekijk album (18)
/
 

Beschikbaarheid van '"la grange d'Adrien"'

Let op! Mme pellisson myriam heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 25 apr 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

"la grange d'Adrien" heeft 5 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in september 2017

Op de vraag of wij een recensie wilden plaatsen..was het antwoord Non.wij willen dit kleine paradijsje voor onszelf houden.wat een fantastisch appartement!
Een heerlijke locatie...en dat uitzicht.alles wat je nodig hebt is in het huis aanwezig.
Voor ons was het wederom als thuiskomen. We gaan niet teveel verklappen.
Myriam et jean gabriel Merci pour tout!,

10
Bezocht in september 2016

Tweede helft van september twee genoten van deze top gite! Afgegaan op de recensies zijn wij in geen enkel opzicht teleurgesteld! Integendeel, perfect onderhouden, royale en knusse gite met een geweldig uitzicht. Rust en kalmte dichtbij, veel te doen en te genieten binnen redelijke afstanden.
Dank aan Myriam en Jean Gabriel!

10
Bezocht in juli 2015

Notre semaine à la Grange d'Adrien a été réussie dans tous les domaines. Nous avons eu une semaine de temps magnifique (trop chaud certains jours). Le gite est bien situé avec une vue superbe sur le Mont Blanc. Situé à 1 km de la route du village, on apprécie le calme et nous avons eu la chance d'admirer les chamois de la fenêtre de chambre. Le gite est d'un très bon confort, la déco est de bon goût, l'équipement est complet. Myriam et Jean Gabriel ont un accueil très chaleureux et font partager leur savoir et leur connaissance de la région.

10
Bezocht in september 2013

Er is maar één opmerking mogelijk over het huis en ons verblijf in Mieussy; het was in één woord FORMIDABLE.
C' ÉTAIT FORMIDABLE, C'ÉTAIT FORMIDABLE, C'ÉTAIT FORMIDA-A-BLE et C'EST FORMIDABLE !!!!!!!!!!
Marnix van Giessen, Hoogezand 0598-396972

10
Bezocht in september 2011

We vonden deze unieke gîte nu eens niet via Internet, maar heel toevallig omdat we in mei van dit jaar in St Denis een te koop staande bouwvallige grange gingen bekijken. Omdat de locatie daarvan en de vraagprijs ons niet bevielen, lieten we die voor gezien en besloten een wandelingetje te maken en liepen het pand in met het bord La Grange dÁdrien, gîte,1 km.

Al wandelend over het pad wordt het uitzicht op het Mont Blanc Massief steeds indrukwekkender. Over de laatste bult komend zien we plotseling een fraai gerestaureerde grange liggen waaruit nijvere zaaggeluiden omhoog stegen.

Op slag waren we verliefd op deze plek en dit gebouw. Sinds 1993 zoeken, kopen en restaureren wij zelf karakteristieke gebouwen of ruïnes met weergaloos uitzicht in de Morvan, waar wij zelf wonen. Inmiddels zijn daarvan een drietal ook als gîte zeer succesvol in de verhuur.

We raakten in gesprek met Myriam en Jean Gabriel , geestverwanten wat betreft het restaureren met behoud van zoveel mogelijk historische details . Zij waren alleszins bereid om hun gezellig ingerichte gîte te laten zien. Die qua inrichting tot onze verrassing ver boven het Franse gIte gemiddelde uittoornt.

Zelf “doen”wij al een aantal jaren een “Rondje Frankrijk:”, waarbij alleen wordt overnacht in Chambres d’Hotes en een week een gîte wordt gehuurd. Terug thuis in de Morvan besloten we de laatste week van september la Grange d’Adrien te huren en daar hebben we geen minuut spijt van gehad !

Het weer was deze hele week zomers ( in heel Europa), we maakten wandelingen in de wijde omgeving, waarbij de wandelkaartjes van de Information de Tourisme in Mieussy, Taninges en les Gets onmisbaar zijn. Een dagje Annecy met de stadswandelingkaart in de hand levert veel meer op dan zomaar door de oude stad slenteren. We laten de kaarten hier voor de opvolgende bewoners achter.

Voor wielrenners –grimpeurs is het hier een eldorado, al moet je wel eerst opstappen in St Denis

Ondanks het laagseizoen waren er nog voldoende restaurants over met een(h)eerlijke keuken:
In Taninges le National (Italiaans) met heel grote porties, onze waardering 7-8, L’Os a Moëlle ( prima menu 18,50)
Iets vrder in Samoëns l Bois de Lune met een perfecte keuken ( 8) .In Annecy is het middagmenu bij de Brasserie des Euopeennes ( tegenover het Hotel de Ville) a 13,50 een 10 waard.

Wij zijn er van overtuigd dat la Grange d’Adrien binnen de kortste jaren 9 a 10 maanden is volgeboekt. Wees er dus op tijd bij !!

Myriam en Jean Gabiel bedanken we voor hun hartelijke gastvrijheid

Bram & Joke van Zanten

10

Hier geweest? Schrijf een recensie