Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Vakantiehuis aan meer

Bekijk album (13)
/
 

Beschikbaarheid van 'Vakantiehuis aan meer'

Jan Brouwer heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 03 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Vakantiehuis aan meer heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in augustus 2020

We hebben hier 2 weken geweldig genoten eind juli/ begin augustus 2020. Het huis ligt op een prachtige plek aan het meer, met in de omgeving vele mogelijkheden voor mooie wandelingen. Na de wandelingen kun je nog even heerlijk afkoelen in het meer, of er de hele dag lekker dobberen, suppen en chillenp. Bij de camping verderop zijn waterfietsen en elektrische bootjes te huur en kan je ijsjes, pizza's en frietjes e.d. halen. En 's avonds is het goed vertoeven in de serre met een heerlijk glaasje wijn. We hebben veel gehad aan de toeristische tips in het gastenboek. We hebben nog lang niet alles gezien en gedaan in de omgeving dus we komen hier heel graag nog eens terug!

9
Bezocht in augustus 2018

Wij hebben afgelopen zomer een week in dit mooie huis met prachtige tuin en meer doorgebracht. Doordat het water nogal hoog stond was het strandje niet te vinden want die lag 5 meter verderop in het water. Dus hebben wij in deze mangrove met allemaal aangespoeld hout onze eigen expeditie Robinson strand gemaakt.
Het was nogal warm dus we hebben veel tijd op de surfplank door gebracht. suppen en kanoen. Dat was geweldig.
Varend naar de camping verderop waar we een ijsje of een pizza gingen halen. We hebben gewandeld en de prachtige natuur en s, avonds een wijntje op het terras.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie