Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

appartement 'Beau Temps'

Bekijk album (57)
/
 

Beschikbaarheid van 'appartement 'Beau Temps''

Claartje en Jan Scholte heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 28 jun 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

appartement 'Beau Temps' heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in augustus 2019

Het verblijf bij Jan en Claartje was geweldig. Ontzettend mooi uitzicht op de bergen vanuit een prachtig ingericht appartement. Wij vonden het heerlijk dat dit appartement normaal gezien gewoon het woonhuis van Jan en Claartje was en duidelijk geen vakantie woning. Dat maakte het persoonlijk en warm. We hebben genoten van de ruimtes in huis, met name de eetkamer en de keuken maar ook de zitkamer. Vanuit het appartement tal van mooie wandelingen makkelijk met de auto te bereiken. Dicht bij Alpe D'huez maar niets van de chaos en drukte daar te merken in dit heerlijke rustige dorp. We hadden onder ons twee keer een grote groep maar daarvan nauwelijks of geen overlast ervaren.

Wat nog meer het noemen waard is, is de souplesse van Jan en Claartje. Door omstandigheden moesten wij onze vakantie uitstellen. Ondanks dat het al na de annulerings deadline was, waren Jan en Claartje meteen super behulpzaam en boden ons aan de vakantie gewoon op een later moment te genieten. Dit is natuurlijk zeer gastvrij en lief. Ze waren hiertoe op geen enkele manier verplicht, maar deden dit toch, en dat maakte ons leven even een stuk makkelijker en aangenamer. Jan, Claartje, nogmaals dank daarvoor.

Lang verhaal. Maar in het kort. Een aanrader!

10
Reactie van Claartje en Jan Scholte

Dank je wel Willem voor jullie uitgebreide commentaar, we zijn erg blij dat jullie het fijn hebben gehad en zijn zelf ook tevreden met het feit dat we jullie toch hebben kunnen ontvangen, anders had je een dubbele tegenvaller gehad en dat was niet op zijn plaats. Ook prettig te horen dat het appartement jullie beviel en dat jullie onze sfeer prettig vonden. Wij zijn nu zelf weer even aan het genieten hier en de nieuwe parkeerplaats en entree aan het afmaken. Hartelijke groet van ons beiden!

Bezocht in juli 2019

Hoi Claartje, Jan,

We hebben genoten van het verblijf in jullie huis. Geweldig mooie plek, leuk om nog eens terug te komen (als we minder haast hebben ivm Marmotte).

Groeten,

Sander

9
Bezocht in juni 2019
Natasja Nijenkamp

Op 6 juni heb ik samen met mijn 5 kinderen de Alpe d'Huzes gelopen. In deze week hebben wij gelogeerd in deze ruime, maar gemoedelijke vakantiewoning. Wij hebben Genoten met de hoofdletter G!
Het is een ruime, maar toch heel knusse vakantiewoning. De avonden hebben we veelal doorgebracht aan de grote eettafel met een spelletje Monopoly. Overdag hebben we een paar prachtige wandeltochten gemaakt.
Op donderdag hebben we de Alpe d'Huez beklommen. Een prachtige ervaring. Wij komen heel graag nog eens terug.

9
Reactie van Claartje en Jan Scholte

We zijn blij dat jullie het zo naar je zin hebben gehad! En jullie hebben een mooie prestatie geleverd tijdens de Alpe d'Huzes; 3 keer de beklimming doen te voet is niet niks! Daar mag je trots op zijn. Claartje en Jan

Hier geweest? Schrijf een recensie